baya güzelmiş ama 20 jant şart bu kitle birlikte bence. Aslında ben OPC parçaları bekliyorum zamanla gelecek heralde değil mi?
Aslında neredeyse Insignia gelmeden OPC parçaları geldi gibi birşey oldu
Nurettin abi aracını yan sanayi OPC Line parçaları ile satın aldı.
Fotoğraf bölümünde fotoları var, "zeytin" nickli kullanıcının açtığı konuya bakın. Şuan pc'de olmadığım için link veremiyorum.
Ben steinmetz e de baktım opc ye de..steinmetz in eksozları güzel verdiği ses de.. ama irmscher hoşuma gitti.özellikle arka difüzör ve spoyler çok hos body kit de opc ye göre daha belirgin.900 tl normal.ama yan sanayi değil mi?hafif bi çarpmada dağılır heralde.
simdi kaliteli fiber var bide 3.4. sınıf fi.ber var irmscher in ürünleri ufak çarpmalara sürtmelerde çatlamaz etmez ama dierinde pat diye patlar elinizde
baya güzelmiş ama 20 jant şart bu kitle birlikte bence. Aslında ben OPC parçaları bekliyorum zamanla gelecek heralde değil mi?
Fotoğraf bölümünde fotoları var, "zeytin" nickli kullanıcının açtığı konuya bakın. Şuan pc'de olmadığım için link veremiyorum.
çağrıcım dediğim olay şey, yani beyaz opc görüyoruz ya özel 20 inç jantlı falan o görüntüye sahip aracımız ne zaman olacak acaba önüyle arkasıyla jantlarıyla.
çağrıcım dediğim olay şey, yani beyaz opc görüyoruz ya özel 20 inç jantlı falan o görüntüye sahip aracımız ne zaman olacak acaba önüyle arkasıyla jantlarıyla.
hasss hasss
bende göre göre cümleye OPC ile başlamışım, OPC line ile devam ettirmişim ihihi
o konuyu bende bilmiyorum ihihi
diger konuda da söyledim insignia sahibi olsam öncelikle irmscher ön panjur daha sonra spoiler..geri kalan fasa fiso araba ön panjurla bu kadarmı degisir kayseride bi tane gördüm agzımın suyu aktı ama mendilim yoktu koluma sildim saka bi yana kesinlikle tavsiye ederim arkadaslar özellikle siyah ve beyaz insignialarda muhtesem duruyo tabi cam filmini de unutmayın vatan 40 mekan 38
Yorum