Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 1.6 dizel manuel insignia artıları ve eksilerini söyleyecek birileri varmdr

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2015 1.6 dizel manuel insignia artıları ve eksilerini söyleyecek birileri varmdr

urock urock

Ynt: 2015 1.6 dizel manuel insignia artıları ve eksilerini söyleyecek birileri varmdr

welcome
    Önce bir kendinizi tanıtsaydınız yunus bey
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Ynt: 2015 1.6 dizel manuel insignia artıları ve eksilerini söyleyecek birileri varmdr

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome oleyy oleyy oleyy
        2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

welcome
          Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yunus5353
            urock urock
            urock urock
            Hoşgeldiniz.Bu aracı alanlar ve yakından test edenler oldu,yorumlarını paylaştılar.Çekilmiş video da var.Eğer siteyi biraz araştırırsanız ciddi ve objektif bilgiler alabilirsiniz.İyi forumlar.
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

öncelikle bütün abilerime selamlar forum çok güzel. Adalet lisesinde öğrenciyim son sınıf üniversiteye hazırlanıyorum. Arabalara karşı çok büyük bi ilgim var, opel zaten vazgeçilmezim babadan kalma bir huy, ilk aracımız 2001 astra 1.6 belli nedenlerden dolayı satıldı. O arabayla büyüdüğüm ayrılmasıda zor oldu. Şuan kafamdaki araçlar İNSİGNİA passat ve mondeo idi, fakat yaptığım araştırmalar ve izlenimler ve belirttiğim gibi opel hastası olmam beni insigniayi sürükledi. Gerek performans bakımından gerek konfor ve güvenlik açısından kendi analizlerimde insigniaya karar verdim. Engelli plaka ile insignia alacağım fakat bir süre beklemem gerekiyor. Tercih ettiğim motor ve şanzıman 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP ecoFLEX Start & Stop, 6 İleri Manuel / Karbon siyah / Flexride paketi ve Sunroof. 2016 yılının ocak-şubat arasında almayı düşünüyorum ama hevesten olsa gerek bir kaç abime sprintbooster ve chip uygulamasının sordum. İnşallah sıkıntı çıkmadan insigniama kavuşurum. Sanırım forumun en genç üyesiyim ihihi ihihi ihihi ihihi ihihi haha haha haha haha haha haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                urock urock
                urock urock
                Hoşgeldiniz.Bu aracı alanlar ve yakından test edenler oldu,yorumlarını paylaştılar.Çekilmiş video da var.Eğer siteyi biraz araştırırsanız ciddi ve objektif bilgiler alabilirsiniz.İyi forumlar.
                Abicim adliyede staj gördüğüm için internet kısıtlaması var foruma girmek için bir kaç işlem yaptım fakat videoları açamıyorum

Yorum

öncelikle bütün abilerime selamlar forum çok güzel. Adalet lisesinde öğrenciyim son sınıf üniversiteye hazırlanıyorum. Arabalara karşı çok büyük bi ilgim var, opel zaten vazgeçilmezim babadan kalma bir huy, ilk aracımız 2001 astra 1.6 belli nedenlerden dolayı satıldı. O arabayla büyüdüğüm ayrılmasıda zor oldu. Şuan kafamdaki araçlar İNSİGNİA passat ve mondeo idi, fakat yaptığım araştırmalar ve izlenimler ve belirttiğim gibi opel hastası olmam beni insigniayi sürükledi. Gerek performans bakımından gerek konfor ve güvenlik açısından kendi analizlerimde insigniaya karar verdim. Engelli plaka ile insignia alacağım fakat bir süre beklemem gerekiyor. Tercih ettiğim motor ve şanzıman 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP ecoFLEX Start & Stop, 6 İleri Manuel / Karbon siyah / Flexride paketi ve Sunroof. 2016 yılının ocak-şubat arasında almayı düşünüyorum ama hevesten olsa gerek bir kaç abime sprintbooster ve chip uygulamasının sordum. İnşallah sıkıntı çıkmadan insigniama kavuşurum haha haha haha haha haha haha haha haha

Bu arabayı alınca SB ve chip şart bana göre.O zaman hem otomatik hem dizel hemde daha atak bir arabaya sahip oluruz.Muharremin videosuna bakınca orjinal halide çok hantal değil ama şehiriçi 180 likler bile düşük hızlarda sıkıntılı.Chip için yazılımı çıktımı emin değilim.Çağrı ve teknik hususlarda duayen üyelerimiz bilgi vermesi daha doğru olur.Allah gönlüne göre Hayırlı olacaksa tez vakit versin Yunus kardeşim.
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                    öncelikle bütün abilerime selamlar forum çok güzel. Adalet lisesinde öğrenciyim son sınıf üniversiteye hazırlanıyorum. Arabalara karşı çok büyük bi ilgim var, opel zaten vazgeçilmezim babadan kalma bir huy, ilk aracımız 2001 astra 1.6 belli nedenlerden dolayı satıldı. O arabayla büyüdüğüm ayrılmasıda zor oldu. Şuan kafamdaki araçlar İNSİGNİA passat ve mondeo idi, fakat yaptığım araştırmalar ve izlenimler ve belirttiğim gibi opel hastası olmam beni insigniayi sürükledi. Gerek performans bakımından gerek konfor ve güvenlik açısından kendi analizlerimde insigniaya karar verdim. Engelli plaka ile insignia alacağım fakat bir süre beklemem gerekiyor. Tercih ettiğim motor ve şanzıman 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP ecoFLEX Start & Stop, 6 İleri Manuel / Karbon siyah / Flexride paketi ve Sunroof. 2016 yılının ocak-şubat arasında almayı düşünüyorum ama hevesten olsa gerek bir kaç abime sprintbooster ve chip uygulamasının sordum. İnşallah sıkıntı çıkmadan insigniama kavuşurum haha haha haha haha haha haha haha haha

Bu arabayı alınca SB ve chip şart bana göre.O zaman hem otomatik hem dizel hemde daha atak bir arabaya sahip oluruz.Muharremin videosuna bakınca orjinal halide çok hantal değil ama şehiriçi 180 likler bile düşük hızlarda sıkıntılı.Chip için yazılımı çıktımı emin değilim.Çağrı ve teknik hususlarda duayen üyelerimiz bilgi vermesi daha doğru olur.Allah gönlüne göre Hayırlı olacaksa tez vakit versin Yunus kardeşim.
                    Teşekkür ederim abicim iyi günler

Yorum

Ben geçen hafta bayiden 24 saatliğine test aracı aldım. alırken bu aracın manuel vitesi varmı diye sordum. var ama şu ana kadar 33 tane 1.6 cdtı insignia sattık hiçbiri manuel değil dediler. Yakıt olarak biraz daha makul değerleri var ama piyasa olarak dizel otomatik olması her zaman daha avantajlı.
                      İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozgurcetin
                        Ben geçen hafta bayiden 24 saatliğine test aracı aldım. alırken bu aracın manuel vitesi varmı diye sordum. var ama şu ana kadar 33 tane 1.6 cdtı insignia sattık hiçbiri manuel değil dediler. Yakıt olarak biraz daha makul değerleri var ama piyasa olarak dizel otomatik olması her zaman daha avantajlı.
                        Abicim babam prensip meselesi yapmış otomatik araba kullanmam diyor; arıza oranı manuellere göre daha yüksek olduğu için, bende manuel vites seçeneğini düşünüyorum.
                        hem daha tasarruflu, hemde kendimce daha zevkli.

Yorum

Öncelikle welcome

Engelli plaka almak için ben aracın otomatik vites olması gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca Active Select şanzımanlar tam otomatiktir ve öyle kolay kolay arıza vermezler.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

hoşgeldin yunus
                            insignia aşktır gerisi yalan

Yorum

İşleniyor...
                            X