urock urock
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2015 1.6 dizel manuel insignia artıları ve eksilerini söyleyecek birileri varmdr
Collapse
X
-
Ynt: 2015 1.6 dizel manuel insignia artıları ve eksilerini söyleyecek birileri varmdr
Orjinal yazı sahibi: Yunus5353urock urockOrjinal yazı sahibi: Yunus5353urock urock"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Ynt: 2015 1.6 dizel manuel insignia artıları ve eksilerini söyleyecek birileri varmdr
öncelikle bütün abilerime selamlar forum çok güzel. Adalet lisesinde öğrenciyim son sınıf üniversiteye hazırlanıyorum. Arabalara karşı çok büyük bi ilgim var, opel zaten vazgeçilmezim babadan kalma bir huy, ilk aracımız 2001 astra 1.6 belli nedenlerden dolayı satıldı. O arabayla büyüdüğüm ayrılmasıda zor oldu. Şuan kafamdaki araçlar İNSİGNİA passat ve mondeo idi, fakat yaptığım araştırmalar ve izlenimler ve belirttiğim gibi opel hastası olmam beni insigniayi sürükledi. Gerek performans bakımından gerek konfor ve güvenlik açısından kendi analizlerimde insigniaya karar verdim. Engelli plaka ile insignia alacağım fakat bir süre beklemem gerekiyor. Tercih ettiğim motor ve şanzıman 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP ecoFLEX Start & Stop, 6 İleri Manuel / Karbon siyah / Flexride paketi ve Sunroof. 2016 yılının ocak-şubat arasında almayı düşünüyorum ama hevesten olsa gerek bir kaç abime sprintbooster ve chip uygulamasının sordum. İnşallah sıkıntı çıkmadan insigniama kavuşurum. Sanırım forumun en genç üyesiyim ihihi ihihi ihihi ihihi ihihi haha haha haha haha haha haha haha haha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Orjinal yazı sahibi: Yunus5353urock urockOrjinal yazı sahibi: Yunus5353urock urock
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Yunus5353öncelikle bütün abilerime selamlar forum çok güzel. Adalet lisesinde öğrenciyim son sınıf üniversiteye hazırlanıyorum. Arabalara karşı çok büyük bi ilgim var, opel zaten vazgeçilmezim babadan kalma bir huy, ilk aracımız 2001 astra 1.6 belli nedenlerden dolayı satıldı. O arabayla büyüdüğüm ayrılmasıda zor oldu. Şuan kafamdaki araçlar İNSİGNİA passat ve mondeo idi, fakat yaptığım araştırmalar ve izlenimler ve belirttiğim gibi opel hastası olmam beni insigniayi sürükledi. Gerek performans bakımından gerek konfor ve güvenlik açısından kendi analizlerimde insigniaya karar verdim. Engelli plaka ile insignia alacağım fakat bir süre beklemem gerekiyor. Tercih ettiğim motor ve şanzıman 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP ecoFLEX Start & Stop, 6 İleri Manuel / Karbon siyah / Flexride paketi ve Sunroof. 2016 yılının ocak-şubat arasında almayı düşünüyorum ama hevesten olsa gerek bir kaç abime sprintbooster ve chip uygulamasının sordum. İnşallah sıkıntı çıkmadan insigniama kavuşurum haha haha haha haha haha haha haha haha
Bu arabayı alınca SB ve chip şart bana göre.O zaman hem otomatik hem dizel hemde daha atak bir arabaya sahip oluruz.Muharremin videosuna bakınca orjinal halide çok hantal değil ama şehiriçi 180 likler bile düşük hızlarda sıkıntılı.Chip için yazılımı çıktımı emin değilim.Çağrı ve teknik hususlarda duayen üyelerimiz bilgi vermesi daha doğru olur.Allah gönlüne göre Hayırlı olacaksa tez vakit versin Yunus kardeşim."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Orjinal yazı sahibi: Yunus5353öncelikle bütün abilerime selamlar forum çok güzel. Adalet lisesinde öğrenciyim son sınıf üniversiteye hazırlanıyorum. Arabalara karşı çok büyük bi ilgim var, opel zaten vazgeçilmezim babadan kalma bir huy, ilk aracımız 2001 astra 1.6 belli nedenlerden dolayı satıldı. O arabayla büyüdüğüm ayrılmasıda zor oldu. Şuan kafamdaki araçlar İNSİGNİA passat ve mondeo idi, fakat yaptığım araştırmalar ve izlenimler ve belirttiğim gibi opel hastası olmam beni insigniayi sürükledi. Gerek performans bakımından gerek konfor ve güvenlik açısından kendi analizlerimde insigniaya karar verdim. Engelli plaka ile insignia alacağım fakat bir süre beklemem gerekiyor. Tercih ettiğim motor ve şanzıman 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP ecoFLEX Start & Stop, 6 İleri Manuel / Karbon siyah / Flexride paketi ve Sunroof. 2016 yılının ocak-şubat arasında almayı düşünüyorum ama hevesten olsa gerek bir kaç abime sprintbooster ve chip uygulamasının sordum. İnşallah sıkıntı çıkmadan insigniama kavuşurum haha haha haha haha haha haha haha haha
Bu arabayı alınca SB ve chip şart bana göre.O zaman hem otomatik hem dizel hemde daha atak bir arabaya sahip oluruz.Muharremin videosuna bakınca orjinal halide çok hantal değil ama şehiriçi 180 likler bile düşük hızlarda sıkıntılı.Chip için yazılımı çıktımı emin değilim.Çağrı ve teknik hususlarda duayen üyelerimiz bilgi vermesi daha doğru olur.Allah gönlüne göre Hayırlı olacaksa tez vakit versin Yunus kardeşim.
Yorum
-
Ben geçen hafta bayiden 24 saatliğine test aracı aldım. alırken bu aracın manuel vitesi varmı diye sordum. var ama şu ana kadar 33 tane 1.6 cdtı insignia sattık hiçbiri manuel değil dediler. Yakıt olarak biraz daha makul değerleri var ama piyasa olarak dizel otomatik olması her zaman daha avantajlı.İNSİGNİA 1.6 TURBO
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozgurcetinBen geçen hafta bayiden 24 saatliğine test aracı aldım. alırken bu aracın manuel vitesi varmı diye sordum. var ama şu ana kadar 33 tane 1.6 cdtı insignia sattık hiçbiri manuel değil dediler. Yakıt olarak biraz daha makul değerleri var ama piyasa olarak dizel otomatik olması her zaman daha avantajlı.
hem daha tasarruflu, hemde kendimce daha zevkli.
Yorum
-
Öncelikle welcome
Engelli plaka almak için ben aracın otomatik vites olması gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca Active Select şanzımanlar tam otomatiktir ve öyle kolay kolay arıza vermezler.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum