Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KOLTUK ISITMA MİNDERLERİ HAKKINDA BİLGİ,TAVSİYE V.S..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KOLTUK ISITMA MİNDERLERİ HAKKINDA BİLGİ,TAVSİYE V.S..

Selamlar herkese;
    Benim için çok öncelikli olmasına rağmen deri koltuk opsiyonuyla beraber sunulduğu için koltuk ısıtma nimetinden faydalanamadım, koltul soğutmasız deri koltuk çok konforsuz olabiliyor sıcak ayarlarda. Bizim buralarda tahmin ederainiz ki kışlar çetin geçiyor,işe erken saatlerde giderken o soğuk günlerde fena düzeyde üşüdüğüm oluyor, bu nedenle sonradan koltuk ısıtma işini bayağı araştırdım, aslında hiçbir sorun çıkmayacağını bilsem ve cidsen becerebileceklerini bilsem benim isteğim iki tane ısıtma pedi ve orjinal ısotma düğmeleriyle kumaş koltyklara orjinale yakın bir sistwm yaptırmak. Ama bunu yapabilecek kimse var mıdır,olur mu onu da bulamadım. Bu yüzden koltuk ısıtma minderlerine baktım,onunla ilgili de pek bir bilgi bulamadım internette. Waeco diye bir ürün gözüme çarptı, ama nasıldır kaliteli midir konforu bozar mı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizce ilk bahsetriğim orjinal sistem yapılabilir mi? Kim yapar,nasıl olur? Eğer bu sistemi yaptıramayacaksak bahsettiğim ürün veya muadilleri ile ilgili tavsiye ve tecrübelerinize igtiyaç duyuyorum. Selam ve saygı ile...

Ynt: KOLTUK ISITMA MİNDERLERİ HAKKINDA BİLGİ,TAVSİYE V.S..

Orjinal koltuk ısıtma sonradan yapılabiliyor mu acaba merak ediyorum. Koltuğun üzerine sonradan konulan minder göze hoş görünmüyor ve çakmaklık ile çalıştığı için pek kullanışlı gibi görünmüyor. Ha amaç sadece ısınmaksa az bir mailyetle minderler kışın iş görür.
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Yapılıyor tabi ki, pedler satılıyor, ben de aldım, megane'a uygulayacağım ama bir türlü fırsat bulamıyorum
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Yapılıyor tabi ki, pedler satılıyor, ben de aldım, megane'a uygulayacağım ama bir türlü fırsat bulamıyorum
        Evet yapılıyor ama aracın orjinal koltuk ısıtma düğmeleri temin edilse orjinale yakın bir sistem yapılabilir mi onu merak ediyorum, eğer sağı solu delip hoş olmayan bir sistem yapılacaksa minder almayı tercih ederim diye düşünüyorum

Yorum

O da yapılır, ama onu iyi bir elektrikçi becerir ancak. Pedle gelen düğmeler güzel olmasına rağmen ben de çok göz önünde olmayan bir yere (belki kolçak içine) falan monte edeceğim

Yorum

O da yapılır, ama onu iyi bir elektrikçi becerir ancak. Pedle gelen düğmeler güzel olmasına rağmen ben de çok göz önünde olmayan bir yere (belki kolçak içine) falan monte edeceğim
            Pedleri nereden temin ettiniz? Marka olarak waeco mu iyidir, ya da iyi ısıtma pedi kriteri nedir; markası mı özelliği mi? Bi de montajda döşeme sökülüyor herhalde değil mi? Ustalara güvenemiyorum ki arabayı emanet edeyim

Yorum

Ben de ustalara güvenemediğim için bu zamana kadar yaptıramadım. kendim yamayı düşünüyorum, ustalar birşey yaparken bir yeri kesin kırıp bozuyor. waeco bilindik bir marka, ben aliexpressten almıştım, sanırım 55 dolar civarındaydı fiyatı

Yorum

Forumda waeco markanın koltuk ısıtma minderini hiç kulanan olmamış sanırım,fiyatı 170-180 TL civarında. Acaba bu ürün bu fiyatı hakedecek kadar kaliteli midir?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: c@g@t@y
                  Evet yapılıyor ama aracın orjinal koltuk ısıtma düğmeleri temin edilse orjinale yakın bir sistem yapılabilir mi onu merak ediyorum, eğer sağı solu delip hoş olmayan bir sistem yapılacaksa minder almayı tercih ederim diye düşünüyorum
                  Benim bildiğin kadarıyla "düğme" temin edemezsiniz. Tek satılmaz. Komple klima bölümünü almanız lazım. Çıkmacıdan alırsınız bolca var İstanbul'da. Ama bunun da çalışacağını sanmıyorum açıkçası. Çünkü o düğmeler pedleri açıp kapatmıyor, bilgisayara sizin perdleri açmak istediğinizi söylüyor. Bilgisayar da açıyor. Yani elektrik düğmesi mantığıyla çalışmazlar. Zaten çalıştırmaya da kalkmayın bence yangın riski, kısa devre riski falan aman... Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın, Allah korusun. Zaten kaç ay kullanacaksınız, bence çakmaklığa takılanlardan alın paşalar gibi ısının.
                  2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                    Orjinal yazı sahibi: c@g@t@y
                    Benim bildiğin kadarıyla "düğme" temin edemezsiniz. Tek satılmaz. Komple klima bölümünü almanız lazım. Çıkmacıdan alırsınız bolca var İstanbul'da. Ama bunun da çalışacağını sanmıyorum açıkçası. Çünkü o düğmeler pedleri açıp kapatmıyor, bilgisayara sizin perdleri açmak istediğinizi söylüyor. Bilgisayar da açıyor. Yani elektrik düğmesi mantığıyla çalışmazlar. Zaten çalıştırmaya da kalkmayın bence yangın riski, kısa devre riski falan aman... Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın, Allah korusun. Zaten kaç ay kullanacaksınız, bence çakmaklığa takılanlardan alın paşalar gibi ısının.
                    Galiba ısıtma pedi işine çooooook emin olmadıkça girmeyeceğim. Waeco minder kullanan birini bulabilirsem konforunu, koltuğa oturma durumunu öğrensem alacam inşallah sipariş verip aldıktan sonra altımda sert rahatsız eden bir ürün kullanmak zorunda kalmak istemiyorum açıkçası

Yorum

İşleniyor...
                    X