Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkesin ortak sorunu olan far anahtarının Erimesi ve Soyulması. Kesin çözüm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Herkesin ortak sorunu olan far anahtarının Erimesi ve Soyulması. Kesin çözüm

Plastik parçaları yapışıyordu elime. Yahu durur durur bir tek oramı erirdi ? İnsignia eriyor
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ynt: Herkesin ortak sorunu olan far anahtarının Erimesi ve Soyulması. Kesin çözüm

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
      kahretsin garantiden değişti yine erimeye basladı
      acaba kişilerin ter asidindenmi etkileniyor bu parça .

Güneşşe sorun benim araç hiç kapalı garaj da kalmadı ama camlarımda Ziebartın filimleri var yada omu koruyor alala

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi, Elimizin o far düğmesinden daha çok deydiği bir çok plastik parça var sanırım.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
          Orjinal yazı sahibi: Flesius
          Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
          Bu gidişle vitesi de böyle bir apartala koruyacagız. Vitesin son hali tam facia. Sanki biri kemirmiş vitesi
          Benimki de çok kötü olmuştu hatta üstüne bir de mandalı kırılmıştı. Servis astronomik fiyatlar söyleyince gidip muadilini aldım sadece vites topuzunun. Orijinalinden ayırmak çok güç, kalite olarak da eksiği yok fazlası var. Bilginiz olsun
          Muadilini nereden aldınız ? Nereden temin edebiliriz ?
          Ben OpelGm'den aldım. Siteden almadım yalnız, bana yakın oldukları için gidip canlı canlı aldım, yanında başka parçalar da aldım. İnsan kendini tutamıyor, market alışverişi yapar gibi toplayasınız geliyor Sitede sağ altta canlı yardım diyor ordan bilgi alabilirsiniz.

http://www.opelgm.com/Opel-insignia-...u,PR-7041.html

2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

benim 2010 model bendede henüz soyulma yok gerçi farım sürekli auto da duruyor belki ondanda olabilir

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

2011 Astra ve 2014 Insignia mda sorun yaşamadım ama gözüme basit görünen bir parça.
              2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

İşleniyor...
              X