Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkesin ortak sorunu olan far anahtarının Erimesi ve Soyulması. Kesin çözüm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Herkesin ortak sorunu olan far anahtarının Erimesi ve Soyulması. Kesin çözüm

Merhaba aranızda yeniyim. Dahaönce benimde deneyimlediğim bir problemi forumda gezerekn bir çok arkadaşımızın da yaşadığını gördüm. Kimi arkadaşımız bu probleme komple anahatar setini değiştirerek ücreti veya garanti kapsamında sahip olmuş kimiyse vazgeçmiş

Bu problemi 5 dolarak ödeyerek çözebilirsiniz hem de çok sağlıklı bir şekilde.
    İşinize yarayacağını düşündüm.
    İyi forumlar

http://tr.aliexpress.com/item/alumin...444_6,201409_4
    İnsignia 1.6 T 180 Hp

*İmza görsel boyutu kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyin lütfen.
    http://i1037.photobucket.com/albums/a457/Yusuf_Baykal_Bozkurt/iza_zps1wpwqbnr.jpg

Ynt: Herkesin ortak sorunu olan far anahtarının Erimesi ve Soyulması. Kesin çözüm

Orjinal yazı sahibi: ybb
    Merhaba aranızda yeniyim. Dahaönce benimde deneyimlediğim bir problemi forumda gezerekn bir çok arkadaşımızın da yaşadığını gördüm. Kimi arkadaşımız bu probleme komple anahatar setini değiştirerek ücreti veya garanti kapsamında sahip olmuş kimiyse vazgeçmiş

Bu problemi 5 dolarak ödeyerek çözebilirsiniz hem de çok sağlıklı bir şekilde.
    İşinize yarayacağını düşündüm.
    İyi forumlar

http://tr.aliexpress.com/item/alumin...444_6,201409_4
    l
    welcome teşekürler

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ynt: Herkesin ortak sorunu olan far anahtarının Erimesi ve Soyulması. Kesin çözüm

Bilgilendirme icin tesekkurler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Mantıklı, teşekkürler
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

teşekkürler

Yorum

Açıkcası ben ıslak mendil ile o soyulan tarafı komple kazıdım ıslak mendil ile , bence eskisinden daha şık durdu

Yorum

Bu gidişle vitesi de böyle bir apartala koruyacagız. Vitesin son hali tam facia. Sanki biri kemirmiş vitesi

Yorum

Böyle uyduruk birşeye 15-20 lira para vermeyin bence, eminim ki isteğe göre forumda bunu imal edebilecek kişiler vardır.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                  Bu gidişle vitesi de böyle bir apartala koruyacagız. Vitesin son hali tam facia. Sanki biri kemirmiş vitesi
                  Benimki de çok kötü olmuştu hatta üstüne bir de mandalı kırılmıştı. Servis astronomik fiyatlar söyleyince gidip muadilini aldım sadece vites topuzunun. Orijinalinden ayırmak çok güç, kalite olarak da eksiği yok fazlası var. Bilginiz olsun
                  2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Güzelmiş.
                    Yalnız ilk gördüğümde aklıma kapak geldi
                    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

4 opel insignia kullandım. Bir bende soyulma olmadı sanırım. Hepsi 2010 du.
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                        Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                        Benimki de çok kötü olmuştu hatta üstüne bir de mandalı kırılmıştı. Servis astronomik fiyatlar söyleyince gidip muadilini aldım sadece vites topuzunun. Orijinalinden ayırmak çok güç, kalite olarak da eksiği yok fazlası var. Bilginiz olsun
                        Muadilini nereden aldınız ? Nereden temin edebiliriz ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                          4 opel insignia kullandım. Bir bende soyulma olmadı sanırım. Hepsi 2010 du.
                          Benim araçtada birşey yok 2009

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2011 den sonrası bazıları düğmede sorun var sanırım.

2012 flexi' denemiştim. Burada da sorularımı sormuştum almadan evvel. Ki almamıştım. Onda far düğmesinde soyulma / erime vardı.
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

kahretsin garantiden değişti yine erimeye basladı
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X