Arkadaslar plaka aydinlatmam sari beyaz led in daha cok yakisacagini dusunuyorum ama ariza isigi falan yakar diye çekiniyorum sizce böyle bir şey olur mu olursa hangi ampulu ya da ledi takmalıyım simdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
plaka aydınlatması degisimi
Collapse
X
-
Ynt: plaka aydınlatması degisimi
Ben taktım arıza uyarısı çıkıyor sürekli. Tamama basıp geçiyorum Ama sıkılmaya başladım artık, ya eski lambaları yeniden takıcam ya da bir modül bulup takmaya çalışıcam. Nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum ama arştırcam artık... Çok üşeniyorum çoookk...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: WolverineBen de aldım beyaz ledli ve ne ilginçtir ki arıza lambası yakmadı
Yorum
-
Benim aldığım ve arıza lambası yakarsa yanında bağlantı için modül gönderdikleri halde hiçbir sorun çıkarmayan lambaların linki: http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...seti-183670722
Modülleri veya decoderlerini taktirmadan kullanıyorum.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
aslında işin çözümü şöyle herhangi bir elektrikçiden ısıyla büzüşen muf alıp her bir plaka lambasına paralel olarak içinden söktüğünüz ampulu bağladıktan sonra mufu üzerine geçirip çakmak vs yardımı ile ısıtıp lambayı içeriye gönderdikten sonra gönül rahatlığıyla istediğiniz led ampulu takabilirsiniz arıza lambanız yanmayacaktır(garanti)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insignia54aslında işin çözümü şöyle herhangi bir elektrikçiden ısıyla büzüşen muf alıp her bir plaka lambasına paralel olarak içinden söktüğünüz ampulu bağladıktan sonra mufu üzerine geçirip çakmak vs yardımı ile ısıtıp lambayı içeriye gönderdikten sonra gönül rahatlığıyla istediğiniz led ampulu takabilirsiniz arıza lambanız yanmayacaktır(garanti)2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: insignia54aslında işin çözümü şöyle herhangi bir elektrikçiden ısıyla büzüşen muf alıp her bir plaka lambasına paralel olarak içinden söktüğünüz ampulu bağladıktan sonra mufu üzerine geçirip çakmak vs yardımı ile ısıtıp lambayı içeriye gönderdikten sonra gönül rahatlığıyla istediğiniz led ampulu takabilirsiniz arıza lambanız yanmayacaktır(garanti)
Sakaryalı kardeşim çok güzel söylüyorsun da forumda bu yazdıklarını herkes net şekilde hayal edemeyebilir, yani ne yapacağını tam bilemeyebilir. Fotoğraflar ya da basit bir video yardımıyla izah edersen daha çok kişiye faydan dokunabilir. Türkçesi " E hadi bi videoyla anlat da yapak gardaş!" Selamlar.
Yorum
Yorum