Duyuru

Collapse
No announcement yet.

plaka aydınlatması degisimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• plaka aydınlatması degisimi

Arkadaslar plaka aydinlatmam sari beyaz led in daha cok yakisacagini dusunuyorum ama ariza isigi falan yakar diye çekiniyorum sizce böyle bir şey olur mu olursa hangi ampulu ya da ledi takmalıyım simdiden teşekkürler
    2010 İnsignia 1.6 turbo

Ynt: plaka aydınlatması degisimi

Led arıza lambası yakacaktır, modül kullanılmalı
    InsigniaTEAM

Yorum

Ben de aldım beyaz ledli ve ne ilginçtir ki arıza lambası yakmadı
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Ben taktım arıza uyarısı çıkıyor sürekli. Tamama basıp geçiyorum Ama sıkılmaya başladım artık, ya eski lambaları yeniden takıcam ya da bir modül bulup takmaya çalışıcam. Nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum ama arştırcam artık... Çok üşeniyorum çoookk...
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
          ya markasi kutusu falan varsa bizimle de paylaşır mısınız
          2010 İnsignia 1.6 turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
            3-4 aydan fazla bende beyaz led kullanıyorum ve arıza yakmadı. Maşallah diyelimde yakmasın.

Yorum

led olmazsa ampul gibi olanlar var ben 1 liraya aldım aynı led gibi yanıyor 2 taraflı olarak
              ışığıda gayet güzel tam istenilecek düzeyde veriyor ne çok ne de az

Yorum

canbus yazanlardan alırsanız arıza ışığınız yanmaz eğer normal led alırsanız arıza lambanız yanacaktır bunuda ampulu paralel olarak bağlayarak çözebilirsiniz yada 5 watt lık bir yük bulursanız arıza lambanız yanmayacaktır

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Merhaba,

Ben de plakalara beyaz led aldım. Dirençsiz ve arıza ikazı yakmayan tip. Fiat ve Opel grubu için ikaz yakmayan bir seri. Işık kuvveti ve renk tonu gayet güzel.
                  Life begins @ 4000 RPM

Yorum

Ben modül taktırdım gene de 1 hafta sonra arıza ikazı verdi. Söktürdüm gitti...
                    1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Benim aldığım ve arıza lambası yakarsa yanında bağlantı için modül gönderdikleri halde hiçbir sorun çıkarmayan lambaların linki: http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...seti-183670722

Modülleri veya decoderlerini taktirmadan kullanıyorum.
                      @Murat
                      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

aslında işin çözümü şöyle herhangi bir elektrikçiden ısıyla büzüşen muf alıp her bir plaka lambasına paralel olarak içinden söktüğünüz ampulu bağladıktan sonra mufu üzerine geçirip çakmak vs yardımı ile ısıtıp lambayı içeriye gönderdikten sonra gönül rahatlığıyla istediğiniz led ampulu takabilirsiniz arıza lambanız yanmayacaktır(garanti)

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insignia54
                          aslında işin çözümü şöyle herhangi bir elektrikçiden ısıyla büzüşen muf alıp her bir plaka lambasına paralel olarak içinden söktüğünüz ampulu bağladıktan sonra mufu üzerine geçirip çakmak vs yardımı ile ısıtıp lambayı içeriye gönderdikten sonra gönül rahatlığıyla istediğiniz led ampulu takabilirsiniz arıza lambanız yanmayacaktır(garanti)
                          Sakaryalı kardeşim çok güzel söylüyorsun da forumda bu yazdıklarını herkes net şekilde hayal edemeyebilir, yani ne yapacağını tam bilemeyebilir. Fotoğraflar ya da basit bir video yardımıyla izah edersen daha çok kişiye faydan dokunabilir. Türkçesi " E hadi bi videoyla anlat da yapak gardaş!" Selamlar.
                          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                            Orjinal yazı sahibi: insignia54
                            haklısın ustam aracım yanımda olmadığı için video çekemedim ama resimle anlatmaya çalıştım aklınıza takılan bi yer olursa seve seve yardımcı olurum

Sakaryalı kardeşim çok güzel söylüyorsun da forumda bu yazdıklarını herkes net şekilde hayal edemeyebilir, yani ne yapacağını tam bilemeyebilir. Fotoğraflar ya da basit bir video yardımıyla izah edersen daha çok kişiye faydan dokunabilir. Türkçesi " E hadi bi videoyla anlat da yapak gardaş!" Selamlar.

Yorum

şurayada dikkat çekmek istiyorum eğer eliniz yatkın değilse lütfen uğraşmayınız dönüşü olmayan bir hataya sebep olabilirsiniz bende bunun bir parçası olmak istemem srk

Yorum

İşleniyor...
                              X