Aracıma yay taktırcam.Sıkıntı olmıcak bi yay önerirmisiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yay
Collapse
X
-
Ynt: Yay
Orjinal yazı sahibi: ortodoxianAksam aksam karpuz kabugu dusurdunuz adamin aklina ... bu yay olayi da be ola ki ?? Arabayi alcaltiyor mu ??InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: ortodoxianAksam aksam karpuz kabugu dusurdunuz adamin aklina ... bu yay olayi da be ola ki ?? Arabayi alcaltiyor mu ??
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: ortodoxianAksam aksam karpuz kabugu dusurdunuz adamin aklina ... bu yay olayi da be ola ki ?? Arabayi alcaltiyor mu ??
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
20'' ölçüsüne çıkarsanız lastik yanağı yüzzünden aranızda konfor namına birşey kalmayacak. Bu durumda yay taktık konfor bozuldu demeyin sakın .
Bu arad 3-3.5cm olsa yeter demeyin. Çünkü orj amortisörlerle kullanabileceğiniz max yay yüksekliği zaten 3.5 cm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ortodoxianOrjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: ortodoxianAksam aksam karpuz kabugu dusurdunuz adamin aklina ... bu yay olayi da be ola ki ?? Arabayi alcaltiyor mu ??
.
böyle bir uygulamanın görünüm dışında dezavantajı olur mu.
.
son soru ihihi 18 janta geçsek lastik basınç sensorleri çalışmaya devam eder mi?
.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: viperking20'' ölçüsüne çıkarsanız lastik yanağı yüzzünden aranızda konfor namına birşey kalmayacak. Bu durumda yay taktık konfor bozuldu demeyin sakın .
Bu arad 3-3.5cm olsa yeter demeyin. Çünkü orj amortisörlerle kullanabileceğiniz max yay yüksekliği zaten 3.5 cmInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: viperking20'' ölçüsüne çıkarsanız lastik yanağı yüzzünden aranızda konfor namına birşey kalmayacak. Bu durumda yay taktık konfor bozuldu demeyin sakın .
Bu arad 3-3.5cm olsa yeter demeyin. Çünkü orj amortisörlerle kullanabileceğiniz max yay yüksekliği zaten 3.5 cmahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Bugün ilk defa bir aracıma yay taktırdım, (megane coupem'e 3 cm'lik), bir süre diken üzerinde kullandım ama sonra baktım bir sıkıntı yok, normal kullanıma geçtim. Bir garip iş; araba hiç sertleşmedi, görünüşü beklediğim kadar iyi olmadı ama, zaten bundan daha kısa yay kullanılmaz bence, her yere sürter. İlk fırsatta aldığım eibachları insigniaya taktıracağım, hiç de öyle korkulacak bir şey değilmiş.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
Yorum