bulunduğum yerde fazla seçenek olmadığından, konudaki firmanın ürünlerini aracıma uygulatmaya karar verdım.
oncesınde komşu ildeki ecufast ıle gorustum. benim aracıma (1,6 sıdı otomatık 170hp) uygun yazılım olmadığını soyledıler.
.
araştırmalarım sonucunda chptunnıng06 firmasını buldum. öncelikle pedalbox uygulamasını yaptırdım.
deneme sürüşü için gittiğimde, 1 dk lık montaj işleminden sonra, 15 dk lık bir yazılım yükleme işlemi yapıldı. sonra test sürüşüne çıktık. cihazın 3 farklı modu, her modun 3 artı, 3 eksi ayarı var. amacım sadece deneme sürüşü yapmaktı ama denedikten sonra cihazı söktürtmedim. tek kelimeyle müthiş. almasanızda deneme sürüşü yapmanızı tavsiye ederim. bütçenizin uygun olduğu bir zamanda almak isteyeceksinizdir. fiyatı ben alırkenn 229 euro du.
.
2 haftalık deneyimim oldu;cihazı alanlara tek önerim şehir içinde yarış modunu kullanmamanız ve hangi modda olursa olsun geri viteste gaza ölçülü basmanız. cihazı sol diz hizasındaki, gözluk koyduğum mandallı bölmeye yerleştırdım. hem ulaşılması rahat hem hiçbir şekilde kablo, ışık vb. gözükmüyor. fotoğraflarınıda eklerim.
.
aynı firmadan chipwerke s isimli chipbox siparişi verdim. pazartesi elimde olacak. araca uygulamadan önce ve sonra dyno ölçümlerini yapacaz. verileri ve tecrübelerimi yine buradan paylaşırım.
.
ek olarak buji değişikliği ve hava filtresi(kutu içi) değişikliğni düşünüyorum. okuduklarımın oluşturduğu kanı; bujiler belki ama hava filtresi çokta elzem değil gibi..
.
önerilere açığım.
Yorum