Arkadaşlar camlara rüzgarlık almayı düşünüyorum kullanan var mı nasıl duruyor, bir de cam fitillerinde krom kaplama var onun üstüne gider mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Cam rüzgarlığı yardım???
Collapse
X
-
Ynt: Cam rüzgarlığı yardım???
Ankarada bir araç üzerinde görmüştüm ve bütünlükte bozuk olarak göze batıyordu belki işe yarıyordur ama insignianın asilliğini bozan bir parça gibi gözüküyor tabi tercih meselesi bana hoş gelmeyen başkası için sorunsuz olabilir
rüzgar sesinden sıkıntı yaşıyorsanız yapacağınız bir kaç işlem var
1-Kapı fitiline Sprey Sıkarak malzemeyi elastik hale getirmek
2-Kapı fitilinin içine serum hortumu döşemek(Eski araçlarda yapılırdı )
3-Kapı fitilini söküp yenisini takmak
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusufhoca47Arkadaşlar camlara rüzgarlık almayı düşünüyorum kullanan var mı nasıl duruyor, bir de cam fitillerinde krom kaplama var onun üstüne gider mi?
Yorum
-
90'lardan bu yana hiç denk gelmedim desem??? Hala takan var mı ya? Ben sadece eskilerden bir anı sanıyordum... Ön-arka çamurluk vardı bir de. Adı çamurluk mu bilmiyorum da taş falan sıçramasın diye takılırdı. Ha bir de ön ızgaraya ışık... Bu üçü bende 90'larda kalmış. Ya da 90'lı model araçlarda, sadece onlarda gördüm. Takan çıkarmamış. 2000 ve sonrası araçlarda bana denk gelmedi. Bence takmayın, hatta aman diyorum
Amacım gömmek değil yanlış anlaşılmasın Bu zevk meselesi tabi ki ama fikir sorulmuş, benim fikrim bu yönde. Eğer aksesuar amaçlı takılacaksa çok daha şık aksesuarlar var tavsiye edilebilecek. Yok ses falansa ben olsam o sese katlanırım gene de takmam.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonFümede çok göze batmamış, ama beyazda kötü görünür bence@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Bence hepsinde kötü görünür ve aracın havasını yerle bir eder. Tamamen zevk meselesi tabi... Birine kötü görünen öbürüne güzel gelebilir. Renkler ve zevkler...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Yağmur için özel kimyasallar var su tutmayan kaydıran onu deneyin bence başarılı bir ürün ön camlar yan camlar ve aynada kullandım sonuç mükemmel sadece kimyasalın bir ömrü var kullanıdğınız ürünün kalitesine göre ayda bir yada iki ayda bir uygulama yapmalısınız.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Siz yağmurda camı aralayayım da içeri su girmesin diye mi yaptırmak istiyorsunuz yoksa camıma su değmesin diye mi???2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum