Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cam rüzgarlığı yardım???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Cam rüzgarlığı yardım???

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Yağmur için özel kimyasallar var su tutmayan kaydıran onu deneyin bence başarılı bir ürün ön camlar yan camlar ve aynada kullandım sonuç mükemmel sadece kimyasalın bir ömrü var kullanıdğınız ürünün kalitesine göre ayda bir yada iki ayda bir uygulama yapmalısınız.
    Orjinal yazı sahibi: Flesius
    Siz yağmurda camı aralayayım da içeri su girmesin diye mi yaptırmak istiyorsunuz yoksa camıma su değmesin diye mi???
    yağmurlu havalarda cam açmak için düşünüyorum...yağmur suyu kaydırıcı var bende zaten...
    insignia 2012 1.4t 140hp necvox navi 18" jnt BRC yağlamalı kit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusufhoca47
      Yağmur için özel kimyasallar var su tutmayan kaydıran onu deneyin bence başarılı bir ürün ön camlar yan camlar ve aynada kullandım sonuç mükemmel sadece kimyasalın bir ömrü var kullanıdğınız ürünün kalitesine göre ayda bir yada iki ayda bir uygulama yapmalısınız.
      Siz yağmurda camı aralayayım da içeri su girmesin diye mi yaptırmak istiyorsunuz yoksa camıma su değmesin diye mi???
      yağmurlu havalarda cam açmak için düşünüyorum...yağmur suyu kaydırıcı var bende zaten...
      Ben havalandırmaları yeterli bulduğum için pek cam açmıyorum ama alışkanlık meselesi tabi. Son zamanlarda dikkat ediyorum baya bi takan var bu aksesuarı. İnsignia rast gelmedi ama yeni aracına takan baya bi gördüm. Demek ki işe yarıyor.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

göze güzel göründüğü sürece takılabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusufhoca47

Ben havalandırmaları yeterli bulduğum için pek cam açmıyorum ama alışkanlık meselesi tabi. Son zamanlarda dikkat ediyorum baya bi takan var bu aksesuarı. İnsignia rast gelmedi ama yeni aracına takan baya bi gördüm. Demek ki işe yarıyor.
          önceki iki aracımda da yağmurluk kullandım çok işe yarıyor...
          insignia 2012 1.4t 140hp necvox navi 18" jnt BRC yağlamalı kit

Yorum

İşleniyor...
          X