Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.6 turbo 180 hp chipbox&pedal commander

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia 1.6 turbo 180 hp chipbox&pedal commander

Herkese merhaba.
    Siteye üye olalı daha birkaç gün olmama rağmen yazılanları okuyunca kaşınmaya başladım sanırım

Konuma dönecek olursam; arkadaşlar başlıkta yazdığım ikili için dün Ankara'da chiptuning06 a gittim. Gerçekten bu işi profosyonelce yaptıklarını düşündüğüm bir firma ile karşılaştım. Pedal commander i hemen orda test etme imkanı sundular. 2 ve 3. viteslerde, turbo dolu iken yaklaşık 3000 devir ve sonrası gaza basıp çekmeler gerçekten değişti. Herhangi bir güç artışı olmamasına rağmen, tepki çok hızlı olduğu için ivmelenmeler daha bir keyifli bir hal aldı. Sonrasında chipbox hakkında kendilerinden bilgi aldım. İki faklı chipbox önerdiler;
    1-Yaklaşık %30 güç artışı
    2-Artırılabilir min 30 hp, daha fazla tork ve dizel araçlara dahil takılabilir.
    Haliyle 2. seçenek daha pahalı. Diğerinin neredeyse 2 katı

Hem fiyat hem de fazla güç alıp riski daha fazla yapmak istemiyorum. Bu yüzden yaptırmaya karar verirsem 1 numaralı chipbox bana yeter diye düşünüyorum. Fiyat olarak pedal commander dahil bu ikili yaklaşık 2000 tl

Sitemizde bu işlemleri yapan çok arkadaş var. Fakat yeni olduğum ve henüz kimseyle yüz yüze taşımadığım için buradan sizlere soruyorum: aracım 2010 model 1.6 turbo 180hp 61000 km de ve üzülerek belirtiyorum lpg var (yağlamalı prince marka)

sanırım hepiniz gibi aracımı seviyorum. K%N kapalı kutu filtreyi saymazsak 9 aydır stock olarak kullanıyorum. Yorumlarınız benim için gerçekten değerli. Sizce bu değişikliğe gitmeliyim? Ya da farklı önerileriniz var mı?
    2010 Insignia 1.6 T Edition Elegance Beyaz

Ynt: insignia 1.6 turbo 180 hp chipbox&pedal commander

Gereksinime göre değişir tercihim stock halidir ama güçlendirmek istiyorsanız 1.seviye uygundur 210-220 hp arası

Yorum

bende stock olarak kullanıyorum ama yaptırmak isterseniz okuduğum kadarıyla soft olanı tercih edin derim şimdiden hayırlı olsun..

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

210 hb den yukarı yaptırmamaya gayret gösterin sonrasında 4 piston gidebilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cevaplar icin tesekkur ederim.
          Bir heyecanla yaptirmayi dusunup sizlere danistigim olaylari simdilik erteledim. Fakat tamamen aklimdan cikarmis degilim, bu sure icinde biraz daha arastirmam lazim.
          Yaptirirsam dusuncelerimi en kisa zamanda sizlerle paylasirim.
          2010 Insignia 1.6 T Edition Elegance Beyaz

Yorum

İşleniyor...
          X