Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AŞIRI FİYAT FARKI.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AŞIRI FİYAT FARKI.

Arkadaşlarım Abilerim konu başlığını değiştirdim.Bir kaç yerden Tavan Folyo Kaplama+Cam Fİlmi için fiyat aldım ortalama 2 sinin toplam fiyatı piyasada 300-400 arası fakat arkas otomotiv in anlaşmalı olduğu yer bana 1 milyar fiyat verdi.bu 2 katlık farkın oluşum sebebi sizce ne olabilir?

Ynt: FİKİR VE ÖNERİ LÜTFEN.

Bir kac ay once forumda populer bir konuydu. Forumda bir arama yaparsaniz daha kolay ulasirsiniz.
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Se7en
      Merhaba arkadaşlar.Beyaz İnsignia'nın üstünü siyah folyo ile kaplamak camlarınada siyah film çektirmek istiyorum.Sizlerden 2 sorunun cevabını rica edeceğim.1-)Maliyeti Nedir?2-)İstanbul Anadolu Yakasında Önerebileceğiniz Yerler Varmı..Teşekkürler.
      firmalarda fiyatlar değişmekte, ben ilk aldıgımda yenibosna da yaptırdım, cam filmi suntex 150, tavan folyo 3m 150lira

Yorum

Kızıltoprak Meguiars'ta da Özgür Beylerin lumar ile anlaşmaları var. Geçen gün BMW'ye bir uygulama izledim; çalışan usta oldukça temiz çalışıyor. Aklınızda olsun

Yorum

İşleniyor...
        X