Duyuru

Collapse
No announcement yet.

20-19 jant

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 20-19 jant

Arkadaşlar 18 cosmo jant lastiğim ile 19 veya 20 jant lastik takımı takas yapmak istiyorum düşünen varsa ulaşsın

Ynt: 20-19 jant

İşin zor. Açıkçası tam tersi yönde olsa hemen çok talip çıkardı bende bu tür bir çaba içerisindeydim ama ensonunda gittim bir takım 19 jant satın aldım ve 18'liklerde bende kaldı, neyse bol şans

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
      İşin zor. Açıkçası tam tersi yönde olsa hemen çok talip çıkardı bende bu tür bir çaba içerisindeydim ama ensonunda gittim bir takım 19 jant satın aldım ve 18'liklerde bende kaldı, neyse bol şans
      Ben bazen tersini düşünüyorum, ama 20'lik jantlari çok güzel görünüyor sonradan hep vazgeçiyorum. Yoksa 18" dönmüştüm. ))

Yorum

20 jant ciddi sıkıntı arabalarımızda, çok ağır. O yüzden ben 275-30-20 aldığım 4 lastiğimden de pişmanım. 275-35-20 olmalıymış en az, yani yanakları fazla ince tutmuşuz. Bu da sıkıntı yaratıyor ki ben yaklaşık 14 senedir 19 un altına kış lastikleri haricinde düşmeden kullanan biriyim

Yorum

Zaten en düşük 30 yanak var piyasada bildiğim kadarıyla.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

305 lere çıkarsak 25 de oluyor ) Onu takacak jant bulamamıştım, bir ara niyetlendim çünkü hocam oradan biliyorum

Yorum

Ben türkiyede hiç görmedim 25 yanak, en küçük 30 biliyorum, lastikçilerde satılan
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

ozel getırecem dersen her seyı bulursun dostum canın sıkma

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemiksiz
                  305 lere çıkarsak 25 de oluyor ) Onu takacak jant bulamamıştım, bir ara niyetlendim çünkü hocam oradan biliyorum
                  Senin jantlar ateş ediyor yanlız, ayrıca 35 yanak sorun çıkarmaz mı?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                  X