Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yazilım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yazilım

Orjinal yazı sahibi: CB
    araç hem az yaksın, hem iyi kaçsın. alman mühendislerin yapamadığını nasıl yapacaksınız
    Bence Türk mühendisleri hafife almayalım. Üreticiler, çeşitli sebeplerden dolayı (çevresel vs.) araçların sahip oldukları gücü oldukça sınırlayıp öyle kullanıcıya sunuyorlar. Buradaki amaç bu sınırları mümkün olduğunca (yine çevre vs. gibi şartları düşünerek) ortadan kaldırmak.
    Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
      İstanbulda PSChiptuning
      Barbaros abi var. 3 Yıl oldu. Çok şükür sorunsuz kullanıyorum.
      Fiyatıda tahminim şu an 1.000 tl civarındadır...
      Ersin bey ne avantajları oluyor veya dezavantajı var mı ? bilgi verirseniz sevinirim...
      1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Bu konu biraz farklı anlaşılıyor

Üretici firmadaki mühendisler tabiki piyasada bu işi yazılım işini yapan kişilerden daha bilgili ve daha donanımlı ama fabrikaların uyması gereken normlar var bu normlara uymak için araçların limitlerini zorlamıyorlar ve ürettikleri araçları kendilerine göre imalatını gerçekleştiriyorlar çünkü sorumlulukları piyasadaki yazılımcılar kadar basit değil

Gelelim piyasadaki yazılımcıların çoğu var olan oynanmış yazılımları alıp araçlara yüklüyorlar bir sorun çıkmaması içinde standart oynanmış versiyonları yüklerler. Bazı meraklı ve kendine güvenen arkadaşlar çeşitli araçlarda sonucunu ne olacağını %100 bilmeden yazılım üzerindeki parametreleri değiştirerek yeni haritalar üretirler ve yüklerler bu araçların bir kısmı bu testten başarılı çıkar bir kısmı çıkmaz buradaki en büyük kriter kullanıcıdır yapılan yazılım sonucu aracı zorlamak kişiden kişiye değişir örnek benim ortalamam 12-13 litre iken başka bir arkadaşın ortalaması 9-10 lt olabilir bu yüzden yazılım keyiflidir sonuçları güzeldir ama aracınızdan bir nebzede olsa ömründen eksilme olur.

Gerçek Türk Mühendisleri gerçekten çok başarılı olanlar var ve o arkadaşlarla gurur duyuyorum clapclap clapclap clapclap clapclap (Bu arada chip yapan kişilerin %99 mühendis değil)

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Bu konu biraz farklı anlaşılıyor

Üretici firmadaki mühendisler tabiki piyasada bu işi yazılım işini yapan kişilerden daha bilgili ve daha donanımlı ama fabrikaların uyması gereken normlar var bu normlara uymak için araçların limitlerini zorlamıyorlar ve ürettikleri araçları kendilerine göre imalatını gerçekleştiriyorlar çünkü sorumlulukları piyasadaki yazılımcılar kadar basit değil

Gelelim piyasadaki yazılımcıların çoğu var olan oynanmış yazılımları alıp araçlara yüklüyorlar bir sorun çıkmaması içinde standart oynanmış versiyonları yüklerler. Bazı meraklı ve kendine güvenen arkadaşlar çeşitli araçlarda sonucunu ne olacağını %100 bilmeden yazılım üzerindeki parametreleri değiştirerek yeni haritalar üretirler ve yüklerler bu araçların bir kısmı bu testten başarılı çıkar bir kısmı çıkmaz buradaki en büyük kriter kullanıcıdır yapılan yazılım sonucu aracı zorlamak kişiden kişiye değişir örnek benim ortalamam 12-13 litre iken başka bir arkadaşın ortalaması 9-10 lt olabilir bu yüzden yazılım keyiflidir sonuçları güzeldir ama aracınızdan bir nebzede olsa ömründen eksilme olur.

Gerçek Türk Mühendisleri gerçekten çok başarılı olanlar var ve o arkadaşlarla gurur duyuyorum clapclap clapclap clapclap clapclap (Bu arada chip yapan kişilerin %99 mühendis değil)
          Ağabey açıklama için çok teşekkür ederim.Net ve anlaşılır.Parentez içindeki son cümle çok etkileyici
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Fatih abi pray yourock
            34 GDH 14  BEYAZ SİYAH TAVAN  2011 COSMO LPG NAVİGOLD NAVİ 5 KANAL SES SİSTEMİ

Yorum

2.defa yazılım yaptırdım Erhan YÜCEL'e,araba P0299-00 ve P234-00 yani turbo yüksek basınç ve turbo alçak basınç hatası veriyor. Yine orijinale dönüyorum, araba çok iyi oldu aslında fakat motor gücü azaltıldı sorunu oldu ve güç azalıyor. Sanırım arkadaş yapamıyor bu işi...
              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                2.defa yazılım yaptırdım Erhan YÜCEL'e,araba P0299-00 ve P234-00 yani turbo yüksek basınç ve turbo alçak basınç hatası veriyor. Yine orijinale dönüyorum, araba çok iyi oldu aslında fakat motor gücü azaltıldı sorunu oldu ve güç azalıyor. Sanırım arkadaş yapamıyor bu işi...
                Bununla geçmiş olsun dua edin 4 piston sizi yarı yolda bırakmamış

Yorum

Şafağın araba varken (2.0T)yanlış hatırlamıyorsam o da Erhan'a yaptırmıştı. Aldığınız aynı arıza kodlarını bende almıştım. Bir türlü de çözmek nasip olmadı. Belki süreci hatırlarsınız. Yaptığı yazılımı bir türlü silemediler. O esnaya kadar da bir sürü abuk subuk masraf yaptım. En son beyin komple değişecek deyince satmak zorunda kaldım. Direkt olarak yapan kişiye mi bağlı elbette bir fikrim yok ama aynı hata kodlarını görünce yazmak istedim.
                  Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Ben de anlamadım,orijinale de dönemiyoruz,beyinciye verdik sıfırlasın diye ama olur inşallah...
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                      Şafağın araba varken (2.0T)yanlış hatırlamıyorsam o da Erhan'a yaptırmıştı. Aldığınız aynı arıza kodlarını bende almıştım. Bir türlü de çözmek nasip olmadı. Belki süreci hatırlarsınız. Yaptığı yazılımı bir türlü silemediler. O esnaya kadar da bir sürü abuk subuk masraf yaptım. En son beyin komple değişecek deyince satmak zorunda kaldım. Direkt olarak yapan kişiye mi bağlı elbette bir fikrim yok ama aynı hata kodlarını görünce yazmak istedim.
                      Erhan Ankara'da abi, Şafak abi İstanbul'da yaptırmıştır. Onun araba çok iyi yürüyordu arıza da yoktu, sonradan sıyırdı kafayı
                      InsigniaTEAM

Yorum

Dün orijinal yazılma döndük şükür,yalnız geri dönerken araç yine motor gücü azaltıldı dedi va azalttı,map sensörü ve selenoid valfini değiştirdik,şükür düzeldi araç.Orijinale devam,yazılıma tövbe bir daha.

Yorum

Dün orijinal yazılma döndük şükür,yalnız geri dönerken araç yine motor gücü azaltıldı dedi va azalttı,map sensörü ve selenoid valfini değiştirdik,şükür düzeldi araç.Orijinale devam,yazılıma tövbe bir daha.
                          Bununla geçmiş olsun

Yorum

Geçmiş olsun.
                            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Teşekkürler...

Yorum

Geçmiş olsun ağabey
                                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X