Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Supersprint egzoz seste ne kadar değişiklik yapar?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Supersprint egzoz seste ne kadar değişiklik yapar?

Odak'tan Çağrı beyle de konuyu görüştüm ancak bir de burda sorayım dedim.
    1.4 insignia aracımızın orjinal egzozunun yerine difüzör de çıkarılarak irmscher difüzörle birlikte 2 adet supersprint egzoz taktırma planımız var. (aktif boru geçirilecek). Yani 2 adet 2x80mm olacak sağlı sollu..
    Bu egzozlarda da susturucu var. Merak ettiğim seste ne kadar değişim olacağı? Polislerle başım belaya girer mi? Bana kalsa hiç ses çıkmasa da olur ancak hafif bir sese de yok demem.
    Kullanan, taktıran varsa tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim.

@Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Ynt: Supersprint egzoz seste ne kadar değişiklik yapar?

clapclap clapclap merakla bekliyorum abi... Benimde aklımdan geçen bir uygulamaydı.. odak dinamycs'in sayfasında bir astra j videosu vardı bi ara izlemistim ses muhtesemdi..Sen yaptırırsan tecrübelerinden faydalanacaz

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      clapclap clapclap merakla bekliyorum abi... Benimde aklımdan geçen bir uygulamaydı.. odak dinamycs'in sayfasında bir astra j videosu vardı bi ara izlemistim ses muhtesemdi..Sen yaptırırsan tecrübelerinden faydalanacaz
      Ramazan ayı girmeden egzoz ve body kit işlerini bitirmek istiyorum. Hayırlısı. Gelişmeleri yazarım..
      @Murat

Yorum

Odak dynamics ten Çağrı kardeşimle irmscher body kit ve egzoz için siparişi verdim. Haftaya ürünler elimde olur ve montaj ardından burdan gelişmeleri yazarım. Resim ve hatta video da paylaşmayı düşünüyorum becerebilirsem
        @Murat

Yorum

Arkadaşlar, kızmayın ancak geçen seneden beri bu konuyu güncellemeyi unuttum, başka bir konu açıldığı için aynı mevzudan burdan devam etmeyi tercih ettim. 1.4 insignialarda çift egzoz irmscher difüzör ile uyguladım. Egzozu ve irmscher body kiti Çağrı bey kardeşimle hallettik sağolsun tekrar. Sorunsuz aktif çift egzoz ile kullanıyorum, hafif seste artış oldu. Yakında video da çekerim sesle alakalı olarak. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Bu da shoplanmış hali
          @Murat

Yorum

Maşallah.. süper duruyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Aynen süper gözüküyor. Maşallah.
              2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Ben de beğendim...Güle güle kullanın...

Yorum

Teşekkürler arkadaşlar.
                  @Murat

Yorum

Güzel gözüküyor güle güle kullanın... Ses durumu nasıl video varsa çok iyi olur
                    Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
                    +DVD 800 Navi
                    +19" Jant
                    +Prins Vsı 1.0

Yorum

İlk egzozu montaj yaptırdığımızda sesi dinledim, hafif seste artış oldu. Dedim 2.sini takınca başım sıkıntıya girecek ama öyle olmadı. Ses sabit kaldı. Video için yağmursuz ve iş çıkışı müsait olduğum bir gün kolluyorum. Burdan paylaşacağım..
                      @Murat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                        İlk egzozu montaj yaptırdığımızda sesi dinledim, hafif seste artış oldu. Dedim 2.sini takınca başım sıkıntıya girecek ama öyle olmadı. Ses sabit kaldı. Video için yağmursuz ve iş çıkışı müsait olduğum bir gün kolluyorum. Burdan paylaşacağım..
                        bende videonun gelmesini merakla bekleyenlerdenim, bunun maliyeti ne oldu size?

Yorum

Guzel olmus

1.4 ifadesi pek gormeye alisik degiliz acaba olmasa dahami sik durur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Guzel olmus

1.4 ifadesi pek gormeye alisik degiliz acaba olmasa dahami sik durur
                            Bende aynı şeyi söylicektim fakat yanlış anlaşılmaktan korktuğum için vazgeçtim
                            Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
                            +DVD 800 Navi
                            +19" Jant
                            +Prins Vsı 1.0

Yorum

Aracı aldığımda turbo logosu vardı ancak sanırım çift egzozdan ötürü üst model diğer bazı marka araç sürücüleri aracın 1.6 turbo olduğunu düşünüp belli belirsiz zamanlarda kapışma eğilimine giriyorlardı. Geçtikleri aracın 1.6t olduğunu düşünmemeleri yani kısaca insignia 1.6 tokatladık dememeleri için böyle bir çözüm buldum. 1.4 yapıştırdıktan sonra bu tarz olaylar bitti. Şimdi ise bazen 1.4 veya 1.5 motor araç kullanan bazıları yine sıkıştırsa da gereken cevabı alıyorlar. 1.4 logosunu bu nedenle koydum..

Maliyeti 2 egzoz+işçilik ve ek borularla 2 bin tl.
                              @Murat

Yorum

İşleniyor...
                              X