Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç İçi Oromatik Parfüm?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç İçi Oromatik Parfüm?

Herkese merhabalar,

Arkadaşlar benim aklıma bu takılıyor bazı üst düzey araçlarda gördüm var otomatik parfüm sistemi klimaya sıkıyor ama genel de de tercih edilmiyor.
    Fakat ben bunu araç için düşünüyorum araştırdım arabalar için yapılmışı bulamadım. Normal araç parfümleri ya çabucak bitiyor yada sıcakta kuruyor o nedenle ben otomatik olsun mesela klimayı açtığımda fıslatsın istiyorum aslında ben şöför koltuğunun altına otomatik makinalardan koyupta yaparım bir şekilde uygularım onu ama sıcakta o parfüm kutuları patlar mı diye korktum, sizin bu konuda öneriniz var mı?
    2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Ynt: Araç İçi Oromatik Parfüm?

Bildiğimiz glade parfüm sisteminin dakikasını uzatabileceğimiz bir teknik döküman sayesinde belki yapabiliriz
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Koltuk altına çift taraflı bant ile cırt cırt yapıştırma yapıp Glade yuvarlak oto parfümü kavunlu.
      Otomatik olarak sürekli koku.
      Tertemiz.
      Denenmiştir.
      Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
      Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BRK
        Koltuk altına çift taraflı bant ile cırt cırt yapıştırma yapıp Glade yuvarlak oto parfümü kavunlu.
        Tertemiz.
        Denenmiştir.
        maX' Koku aralığı 20-30 dakikada bir. Bu o daracık kabin içini yoğun bir koku bahçesi yapmaz mı ? Hani rahatsız edebilir mi ?
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bahsettiğiniz özellik Citroen C3'te vardı

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Tertemiz.
            Denenmiştir.
            Orjinal yazı sahibi: aton1981
            Tertemiz.
            Denenmiştir.
            maX' Koku aralığı 20-30 dakikada bir. Bu o daracık kabin içini yoğun bir koku bahçesi yapmaz mı ? Hani rahatsız edebilir mi ?
            Burak beyin bahsettiği konu sanıyorum otomatik olanlardan değil jel şeklinde olanlardan onu klimayı ayak bölümüne verince ordan alır ama bana sıcak havada cabuk kuruyor gibi geliyor o malzeme...

aton1981 dediğin gibi o süre de sıkarsa arabanın içerisi boğulur bence.

Süreyi uzatmak sorun değil ben sadece o basınçlı parfümler patlarmı sıcak veya soğukta diye düşünüyorum...
            2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

İşleniyor...
            X