Plaka icin linkdeki ürünü almayı planlıyorum, yorum kısmında bir yeni insignia sahibi hata lambası yakmadığını yazmış.
Audew 18 LED Lisans Numarası Plaka Işık Için Vauxhall Opel Corsa C D Astra H J Insignia http://s.aliexpress.com/Vn2myEFv
(from AliExpress Android)
Bunlar üzerinde direnç olduğu için arıza lambası yakmayacaktır. Kullananların tek şikayeti ışık şiddetinin fazla olması. Bunuda ışıkların önüne siyah izole bant yapıştırıp, istenilen şiddeti böyle ayarlamakta bulmuşlar.
Hocam peki bunun 10 12 led lisi yokmudur, hiç siyah bant işine girmesek
2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET
Ben normal Led ampül taktım uzun süredir de kullanıyorum arızada yakmıyor. Plakalığı çıkartamadım tırnakla tornavida olsaydı yanımda fotoğrafını atacaktım.
Plaka icin linkdeki ürünü almayı planlıyorum, yorum kısmında bir yeni insignia sahibi hata lambası yakmadığını yazmış.
Audew 18 LED Lisans Numarası Plaka Işık Için Vauxhall Opel Corsa C D Astra H J Insignia http://s.aliexpress.com/Vn2myEFv
(from AliExpress Android)
Ben bunu aldım. Mokkaya uymadı. Daha doğrusu bende kamera olduğu için uymadı. Fatih e vericem inşallah. Güzel bir ürün. Sadece çok fazla led olduğu için çok ışık olur yeri bile aydınlatırsın dediler.
Bir kaç foto, bazılarında mavimsi görünsede normalde mavi değil, kapı altları ve torpido tam istediğim gibi oldu, ayak aydınlatmaları biraz daha gün ışığı tonunda ama rahatsız etmiyor kesinlikle. Tavanlarda istediğim gibi, beyaz olarak istediğim tonda, ışık şiddeti olarak belki daha parlak olabilirdi ama rahatsız etmemesi açısından mevcut halinden memnunum
Arkadaslar linkdeki ampulu plakalıklara taktım arıza lambası yakmadı. Aydınlatma ise çok cansız iç aydınlatma icin yetersiz kalır bence ama plakalık icin yeterli sayılır. Plakalık icin tavsiye edilir.
2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET
Arkadaşlar herkese merhaba;
Bir sorum olacaktı aşağıdaki linkteki ampullerden birini plakalıklar için düşünüyorum sizce iş görürler mi? birde direnç kullanmadan takarsam arıza ışığı yakar mı?
üzerlerinde direnç var zaten. error free. sorun çıkmaz büyük ihtimal.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
7028 arıza lambası yakıyor, 7029 denemedim
Bugün Vectra'nın plakalara led taktım, parklara led taktım, uzunlara led taktım hiçbiri arıza lambası yakmıyor, aptal arabanın hali bir başka haha
Denemediğim ampul kalmadı neredeyse, hepsinde de arıza ışığı yaktı. Üzerinde Direnç olandan ta ki Samsung çip kullanana kadar, hepsi de arıza ışığı yaktı.
Bende taze bilgi var
Photon 7028 (iç mekan,torpido gözü altı adet)
Photon 7008 (ayak ve kapı altı ,dört adet)
Photon 7011 (bagaj bir adet)
Photon 7018 (geri vites.plaka aydınlatması dört adet)
Hepsi için 300.- tl, montaj için 50.- tl ödedim.
Yorum