plakalıkra led aparatsız olmuyor bende çok model denedim ama nafile) içerlere koyabiliyorsun ama arıza vermez,plakalara beyaz ampul koyarsan uğraşmassın
Gercekten olmadı. Bende dediğiniz yöntemi uyguladım. Teşekkürler.
Aslen galatasaraylıyım. Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800
ben dün taktım hiçbir uyarı ışığı vermedi,
acaba bir süre sonra mı veriyor uyarıyı ?
taktığım led bu 26 lı SMD led, harika oldu siyah insignia da
Orjinal yazı sahibi: cdd1907
plakalıkra led aparatsız olmuyor bende çok model denedim ama nafile) içerlere koyabiliyorsun ama arıza vermez,plakalara beyaz ampul koyarsan uğraşmassın
bu konu güncel kalmalı günümüz aydınlatmada son durum araç ev olsun led teknolojisi araçlarımızada bunları uygulamak güzel olacak diye düşünüyorum iyi bir çalışma olmuş ben beğendim
Blogger — это средство для ведения блога от компании Google, которое позволяет с легкостью делиться своими мыслями с людьми по всему миру. С его помощью очень легко публиковать тексты, фотографии и видеозаписи в личном или коллективном блоге.
Böyle bi uygulama var edition donanımlar için.Arada direnç koyarak yapıyorlar.Sanıyorum birde gündüzleri daha belli olsun diye gündüz farının yükünü yazılımla arttırıyorlar.(servislerde bilgisayara bağlayarak yapılıyor)
Ben araç içi aydınlatmaya yaptırdıgğım ledleri odak burak kardeşiden aldığım çok daha fazla sayıda led ampul içeren sistemle değiştirdim.İçerisi inanılmaz güzel ve aydınlık oldu.Kapı altlarını da ledledim.tam bir bütünlük oldu. aydınlatma siyah cam filmiyle çok şık durdu.
marka model yok.Led iç aydınlatma deyin burağa o yardımcı olur.yanlız uygulamayı onlarda veya opel bayinde yaptırın sokete oturmayacak kadar buyuk o yüzden uygulama farklı .......
marka model yok.Led iç aydınlatma deyin burağa o yardımcı olur.yanlız uygulamayı onlarda veya opel bayinde yaptırın sokete oturmayacak kadar buyuk o yüzden uygulama farklı .......
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum