Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araç renk değişimi ruhsat işlemleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• araç renk değişimi ruhsat işlemleri

Selam arkadaşlar
    Merak edenleri bilgilendirme amaçlı yazıyorum
    araç renk değişimi folyo plastidip vs uygulamalarla
    araç rengi değiştiğinde ruhsata işletmek gerekiyor bildiğiniz üzere işlemler çok basit aslında ...
    ilk olarak tüvtürk'den renk değişimi ve muayene tekrarı için sıra aliyoruz ama muayeneniz varsayıyorum benim 1 yıl daha vardı . kolay oldu o yüzden muayene istasyonuna gidip sıramızı bekliyoruz, fazla bekletmiyorlar, kenarda bi yerde bekliyoruz, sıramız gelince çağırıyorlar, elemanın biri elinde evraklarımızla geliyor, aracın şase ve motor numarasına ve km sine bakıyor ok fatura varmı hmmm yok tamam 2 dk bekleyin deyip gidiyor, 2 dk sonra renk tespit evraklarımızı verip yol veriyor bize muayene işi tamam muayeneye ücret ödemiyoruz..

Trafik şubesinden renk degişmi bölümünden randevu sıramızı aliyoruz ..evraklar eski ruhsatlar .muayene istasyonu renk tespit tutanaği ,ve fatura, polis amcalara fatura hmm yok diyemiyoruz tabi rakam önemli değil araç plakası ve yeni rengi yazılı olsun yeter ayrıca kimlik fotokopisi, fatura , ruhsat fotokopilerinide bulunduruyoruz
    evraklar tamamsa 20 dk da yeni ruhsat hazır edip hemen veriyolar..en onemli şeyi unuttuk muhaha 180 lira öduyoruz tabi işlem bukadar hayırlı uğurlu olsun yeni renk ve ruhsat kazasıs belasız kullanırız inşaallah hiho
    yoruldum yazmaktan
    34 GDH 14  BEYAZ SİYAH TAVAN  2011 COSMO LPG NAVİGOLD NAVİ 5 KANAL SES SİSTEMİ

Ynt: araç renk değişimi ruhsat işlemleri

Site yönetimi konunun yeri burasi değilse kusura bakmayın taşıyabilirsiniz umarim

Yorum

Teşekkürler yararlı paylaşım için peki sadece tavan kaplaması için bu prosedür gerekli mi?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

[quote=sedat 8266 ]
        Teşekkürler yararlı paylaşım için peki sadece tavan kaplaması için bu prosedür g
        Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Teşekkürler .evet tavan içinde aynı prosedür geçerli

Yorum

Bilgilendirme icin tesekkurler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Merak edenler için faydalı olmuş.
            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Teşekkür ederim
              bende ihtiyacım olduğunda internetten çok aradım ama net bir bilgi bulamadım işlemleri kendi yapmış biri olarak net bir bilgi vermek istedim bir faydamız olacaksa ne mutlu insigniateam 'a obaa

Yorum

araca kaplama yapsakda aynı işlemleri yapmalımıyız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
                  araca kaplama yapsakda aynı işlemleri yapmalımıyız
                  bu anlattıklarım kaplama ve boyama işlemleri için zaten

Yorum

İşleniyor...
                  X