Aracım 1.6 T stock şuan güçlendirmek istiyorum..bu işte chiple oluyomuş..hangi marka chip takmam yada yazılım yapmam gerekiyo bu işi iyi bilen bildiğiniz yer varmı adanadayım ben..birde yazılım yada chip öncesi sonrası baya bi farkedermi burdakilere sordum aracı tanıyamazsın dediler..bu arada kaç hp kaç tork alırım..söyleyemeden geçemicem zarar söz konusu varmı yılda hemen hemen 6 bin km yol yapıyoz zaten araç 17 binde şuan
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.6 T chip tavsiye
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia 1.6 T chip tavsiye
Kardeşim Adana'da ben uygun bir yer bulacağını sanmıyorum böyle bir niyet varsa İstanbul'da işin ehline yaptırılmalı. Ayrıca box gibi sonradan takılan ürünlerden ziyade direk arabanın yazılımının değiştirilmesi daha etkili olur
Bu da Fatih abi ve Volkan abinin geçmiş bir videosu bu vesileyle hatırlamış olalım
https://www.youtube.com/watch?v=Fks23qkB7Lo
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
Fatih abi aracı sık kullanmıyoruz zaten hani bineceğimizde 2 yıl olur..insignia sağlam bi kasa daha çıkarırsa muhtemelen model değişiriz zaten..yani olsun olsun 30 bin kmye kadar kullanacaz..kolay kolayda sabit kullanım yapmıyoz ben olsun abim olsun tam gaz yani..hani basmışkende esaslı basalıö chipli olsun daha iyi olsun..kısa zamanda da bu zararlar mevcutmu..işin doğrusu ben odakta yaptırmayı düşünüyorum hem opelin kendi servisi hemde güveniyorum..lakin adanadayım nasıl olacak o iş hiç bilmiyorum
Yorum
-
Selam arkadaşlar
yazılım yapıldığinda bg gücü haricinde yakıtta bir değişim oluyormu artış veya daha az yakması gibi kullanim şekli aynı olduğunu kabul edersek ..
Yazilim fiyatları ne kadardır acaba ..
Teşekkürler34 GDH 14 BEYAZ SİYAH TAVAN 2011 COSMO LPG NAVİGOLD NAVİ 5 KANAL SES SİSTEMİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: boluluSelam arkadaşlar
yazılım yapıldığinda bg gücü haricinde yakıtta bir değişim oluyormu artış veya daha az yakması gibi kullanim şekli aynı olduğunu kabul edersek ..
Teşekkürler2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: boluluSelam arkadaşlar
Teşekkürler
tornado senin imzadaki regulator ne işe yarıyor34 GDH 14 BEYAZ SİYAH TAVAN 2011 COSMO LPG NAVİGOLD NAVİ 5 KANAL SES SİSTEMİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: boluluOrjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: boluluSelam arkadaşlar
Teşekkürler
tornado senin imzadaki regulator ne işe yarıyor2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Bir de yazılım ve LPG bizim motora ağır geliyor,o yüzden ben de yaptırmamaya karar verdim. Artık bundan sonra İnsignia alırsak sıdı motora yaptıracağım.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981180 Bg neyinize yetmez anlamam hala2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum