2014 model insignia aracıma sprint booster yapmayı düşünüyorum.Tqvsiye eder misiniz?Kullanan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sprint Booster
Collapse
X
-
Ynt: Sprint Booster
Gaz tepkilerini iyileştiriyor bu yüzden yakıtta tasarruf olayı olmaz diye düşünüyorum araba eskisinden daha fazla gaz yiyecekse neden olsun ki.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmeetfuraatOdak Dynamıcs e gideceğim.Yakıtta tasarruf sağladıığını söyleyenler var doğru mu?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Tasarruf sağlaması banada sacma geldi arabanın performansına etki eden seylerin coğu yakıt tüketimini arttırıyor2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
NAMI DİĞER "GEMİCİK"
'34 JU 7764'
Yorum
-
Bende var kim yakıt tasarrufu yapiyor derse yalan söyler araba hem kalkışta hemde hareket halindeyken gaza dokundugunda inanılmaz fark ediyor ona gorede yakit fark ediyor tabi... ama bilip bilmeden her yerde basarsan özellikle duran arabada gazı kokleyerek kalkicam dersen turboyu kucağına alırsın benide böyle uyardılarŞekil peşinde koşma üzülürsün, Sen yaradana KUL olda millet şekil görsün
Yorum
-
O kadarda abartmayalim araba ucmuyor.. gecen gun dayım la trafikteydik onda 5.25 x drive var bende sprint boster ı 2ye dayadim ve son ana kadar umudum vardı ama kalkışta ve sonrasında belli olduki bize 3 tane daha booster taksalar hikayeŞekil peşinde koşma üzülürsün, Sen yaradana KUL olda millet şekil görsün
Yorum
Yorum