Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 insignia ya 2014 far takılabilir mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2011 insignia ya 2014 far takılabilir mi

Selamlar daha önce soruldu mu bilmiyorum 2011 insignia elegance aracım var 2014 yeni tip far takabilir miyiz far boyutları değişik mi takmak istesek tamponda ufak değişiklikler falan yapsak olmaz mı bence denemeye değer, ayrıca çıkma xenon far takma hakkında tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi ne gibi parçalara dikkat etmek gerekiyor daha yeniyim bilgi verirseniz sevinirim ankarada kime yaptırabiliriz ?

Ynt: 2011 insignia ya 2014 far takılabilir mi

Ufak modifikasyonlarla araciniza 2014 far taktirabilirsiniz.

Yorum

Yeni tamponda almanız gerekecek, yeni sis farı vs derken pahalıya patlar
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

ön taraf kolay iş... netten makyajlı kasa opc kit sipariş edersiniz veya makyajlı tampon alırsınız yeni farları da aldığınız zaman ön tarafı yeni stil yapabilirsiniz ama zurnanın zort dediği nokta, insigniaya biniyorsunuz ve altı kaval üstü şişhane binemezsiniz. Ön taraf yeni stil yaptınız, arka tarafı da halletmeniz gerekiyor ama arka stoplar yeni bagaj kapağı ve bagaj lambaları krom çıta vs vs derken ödenecek tutar epey yükselecektir.
        ya kendine gel ya da bize gidelim...

Yorum

welcome keyifli paylaşımlar..!
          Benim aracımla aracınız aynı ve bende farları eksiklik olarak görüyordum bu yüzden uzun zamandır bu eksik üzerinde araştırma yapıyordum dediğiniz işlem Müjdat kardeşimin dediği gibi ön tampon sisler değişecek sonrada arka bagaj stoplar egzos çıkışları vs. yani sanırım fiberden yaptırırsanız 7-8₺'yi geçer,
          http://www.insigniateam.com/forum/in...0927#msg300927

Bu farlarıda sorunsuz çalışması için Ankara'da Oktay Usta'ya yolladım hazır olunca paylaşıcam

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yazan Arkadaşlara teşekkürler walla gözüm korktu ciddi ciddi bu konuya profesyonellerin el atması lazım ne kadar edition sahibi varsa bi süre sonra farlardan sıkılıyor, hepimiz aracı satıp cosmo alacak değiliz kısa ve sorunsuz bi çözüm bekliyoruz edition için hazırlanmış cosmo farı üretilsin lütfen)

Yorum

Ben bir tane Çin'den aldım ama sıkıntılı oldu görüntü olarak tam orjinal gibi ama tam işlevsel değil bende şu an bu işin üstadı birine farları yolladım bayağı bir işlemden sonra sorunsuz tüm fonksiyonları ile (afl siz) uzun, kısa, gündüz led , park led , yükseklik ayar morotuyla dahil çalıştıracağım inşallah
              Görüntüsü bu
              http://i.hizliresim.com/rg2Xa3.jpg

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

O kadar masraf edip 2014 yapacağıma OPC yaparım çok daha havalı olur.
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

O durumda da 2014 opc daha mantıklı yoksa farı işin yine uğraşmak gerekir ki bu maliyete yansır

Yorum

Peki dectane sitesinde eski tip bi cosmo far var Almancam yok bu far editionlara takılsa çalışır mı acaba deneyen oldu mu?
                    http://dectane.shopgate.com/item/35353739

Yorum

Edition araç için hellanın cosmo tarzı farlarını kullanan oldu mu acaba bu linkteki ürün http://www.ozenticaret.com.tr/asp/pr...Xenon-Far-Seti
                      biraz fiyatı Pahalı ama denenebilir bence

Yorum

İlk linkteki ürünü bilmiyorum ama benim takmaya çalıştığım fardaki gündüz lambası çalışmama sorunu yok galiba tüm soketler tam uyumlu diyor yükseklik motoruda var galiba tam anlamadım Almanca bilen abiler baksın Hüseyin abi bilir gibi , ikinci linkteki ürün orjinal cosmo farı Afl fonksiyonlu, çalıştorabilmek için açılıp merceğinin işlem görmesi gerekli sonuçta uzunlar yine çalışmayacak oda sorun muayeneden kalırsın

Yorum

Bu arada benim farların çoğu işi bitti , şu an usta yükseklik motoru ve soketleri temin etmeye çalışıyor onlarıda halleti mi tüm fonksiyonları çalışacak ve muayene sıkıntısı olmayacak

Yorum

walla benim ne uğraşacak tanıdığım var ne de vaktim var sen kendine yaptırdığın gibi bi de bana yaptırsan diyorum iyi Almanca bilen biri ilk linke yardım etse ama bide onu Türkiye'ye getirtmek var of off dert oldu içime sıkıldım bu elegance cosmo uyumsuzluğundan sırf bu Yüzden araba satılır mı yaa gözünüzü seveyim bu işin bi kolay yolunu bulun lütfen..

Yorum

Ben halledeceğim az kaldı bir haftaya takmış olurum
                              http://i.hizliresim.com/rg2Xa3.jpg
                              ama önce ilk linkteki ürünün tercümesine bak eğer tam uyumlu gündüz farıda çalışıyorsa onu getirtip çözersin yok olmazsa benim aldığım farı alıp yaptırdığım ustaya yollayıp halledebilirisin

Yorum

İşleniyor...
                              X