Araca downpipe ve wastegate uygulaması düşünüyorum yararı zararı fiyatı ve yazılım olayı şartmı araştırdığım kadarıyla 1.6t larda piston kolları kaldırmıyormuş 220hp lerin üstünü cok yüklenmeden motora forgetlemeden neler yapılabilir nasıl güçler alınabilir ? Şimdiden teşekkür ederim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 Turboya ufak dokunuşlar tavsiye?
Collapse
X
-
Ynt: 1.6 Turboya ufak dokunuşlar tavsiye?
Orjinal yazı sahibi: EyzrAraca downpipe ve wastegate uygulaması düşünüyorum yararı zararı fiyatı ve yazılım olayı şartmı araştırdığım kadarıyla 1.6t larda piston kolları kaldırmıyormuş 220hp lerin üstünü cok yüklenmeden motora forgetlemeden neler yapılabilir nasıl güçler alınabilir ? Şimdiden teşekkür ederim..
Forgetlemek demişsiniz??? Onu bilmiyorum... O nedir??? Forget, unutmak, housekeeping, house ev, ben oteldeyim!2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: EyzrAraca downpipe ve wastegate uygulaması düşünüyorum yararı zararı fiyatı ve yazılım olayı şartmı araştırdığım kadarıyla 1.6t larda piston kolları kaldırmıyormuş 220hp lerin üstünü cok yüklenmeden motora forgetlemeden neler yapılabilir nasıl güçler alınabilir ? Şimdiden teşekkür ederim..
Wastegate (turbo sibobu diyelim) düşük devir hantallığına yardımcı olabilir, bir zararını duymadım. Downpipe ile katalitiğiniz iptal olacak, arabanız duman atacak, içeri benzin kokusu gelecek, koku sinecek, aracınızın sesi bozulacak ve düzeltmek gerekecek çeşitlişekillerde... Hardcore tuning hastası değilseniz bilmem şart olur mu... Performansa az çok faydası olur yalnız.
Forgetlemek demişsiniz??? Onu bilmiyorum... O nedir??? Forget, unutmak, housekeeping, house ev, ben oteldeyim!Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: EyzrAraca downpipe ve wastegate uygulaması düşünüyorum yararı zararı fiyatı ve yazılım olayı şartmı araştırdığım kadarıyla 1.6t larda piston kolları kaldırmıyormuş 220hp lerin üstünü cok yüklenmeden motora forgetlemeden neler yapılabilir nasıl güçler alınabilir ? Şimdiden teşekkür ederim..
Forgetlemek demişsiniz??? Onu bilmiyorum... O nedir??? Forget, unutmak, housekeeping, house ev, ben oteldeyim!Ride Or Die
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxErsin bey aklıma Recep İvedik geldi )) yani simdi lep diz top bilgisayar mı oluyor)))2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: DavudxErsin bey aklıma Recep İvedik geldi )) yani simdi lep diz top bilgisayar mı oluyor)))
Ahahah Mizah katmak istedim sadece, Cem Yılmaz'ın meşhur repliğidir ya Anlamını bilmiyorum demek istedim... Konuya hakimliğim konusunda Eyzr'nin ciddi endişeleri var üstüne tuz biber olmuştur ahahaha Hindi sesini yanlış anladı sanırım Maksat yardımcı olmak başka dert yokRide Or Die
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: EyzrOrjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: DavudxErsin bey aklıma Recep İvedik geldi )) yani simdi lep diz top bilgisayar mı oluyor)))
Ahahah Mizah katmak istedim sadece, Cem Yılmaz'ın meşhur repliğidir ya Anlamını bilmiyorum demek istedim... Konuya hakimliğim konusunda Eyzr'nin ciddi endişeleri var üstüne tuz biber olmuştur ahahaha Hindi sesini yanlış anladı sanırım Maksat yardımcı olmak başka dert yok2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: DavudxErsin bey aklıma Recep İvedik geldi )) yani simdi lep diz top bilgisayar mı oluyor)))
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxOrjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: DavudxErsin bey aklıma Recep İvedik geldi )) yani simdi lep diz top bilgisayar mı oluyor)))2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
westgate ayarı çok önemli yanlız. Bildiğim kadarıyla yanlış ayarlamalarda yeteri kadar basınç kaçışı olmazsa motoru komple ele alma riski var.
Downpipe ve orta susturucu iptali ile güzel ses ve biraz da perf alabilirsiniz.
Çok fazla değişiklik yapmadan güzel bir yazılım, CAI (ki Insignia da bayaa zahmetli) veya Kutu içi Filtre, downpipe ile 210-220hp aralığında gzl keyifli bir araç olur. Bunun üzerinde güçler için dediğiniz gibi pistonlar zayıf olduğundan mutlaka değişmeli
Yorum
Yorum