Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İbiza cupra insignia 1.6 T

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İbiza cupra insignia 1.6 T

Evet arkadaşlar yeni bir rolling daha yaptık bu ibizanın sahibi Volkswagen servisi sahibi olan bir arkadaşım benim motoruda onun serviste toplanmıştık rsa Motorsport un da bayisi bu ibizayı yeni Aldı Türkiyenin en hızlı ibizası yapacak krankı pistonu piston kolları gömlekleri hazırda yok bu arabaya özel imalat edilcek bekliyor parçaları tahmini 320 350 bg arası güç almayı hedefliyorlar şu an Arabanın üzerinde r8 audının bobinleri, vasgate , dv var yazılımla 210 bg şu anki hali arabada 1100 kg tek kapı gel rolling yapalım dedim bende ayarlarım yapılmadı ama vasgate mi 1 tur açtım mekanik olarak basınç verdim yani , gerçi iyi bir şey değil basınç saati takmadan ama 250 bg lere çıkmışımdır ama hafifliğiyle geçti beni gerçi bir dez avantaj daha yaşadım ben orta şeritteydim ilerde araba vardı ayağımı gazdan yarım saniye çektim daha sonra Sağdan sağladım tekrar orta şeride geçtim Buda 1 boy fark ettirmiştir videoyu Çağrı birazdan foruma atar ...

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Ynt: İbiza cupra insignia 1.6 T

motoru yine eline alma, oynama turbo basıncı ile öyle elinle

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bilsigim kadariyla ibiza cupra polo gti dan daha seri.....
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        Bilsigim kadariyla ibiza cupra polo gti dan daha seri.....
        90 kilo daha hafif gökhanım İbiza

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=K6KUm2bgjTI#ws

http://www.youtube.com/watch?v=P5SkqKOedlI#ws

InsigniaTEAM

Yorum

Geçmiş olsun Volkan abi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              yahu niye geçmiş olsun hasanım her arabayı geçemeyizki hele bunun gibi kutu gibi arabadan ne olur bizim arabalar Aslan gibi hem sportif hem geniş hemde gidiyor daha ne isteyelim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                yahu niye geçmiş olsun hasanım her arabayı geçemeyizki hele bunun gibi kutu gibi arabadan ne olur bizim arabalar Aslan gibi hem sportif hem geniş hemde gidiyor daha ne isteyelim
                yaw geçince kutluyoruz ya Volkan abi, geçilincede geçmiş olsun demek lazım zaten ibiza cupra daha sportif ve yarışcı ruhuna sahip ve kilo olarak çok avantajlı ama dediğin gibi kutu kadar bi araç, hiç bi işe yaramaz, insigniada ise ne ararsan var, konfor, prestij ve güç... Hele güç seninkinde fazlasıyla var...

Bu arada videoda yarışırken cupra kaç hp?

Yorum

210 bg miş hasanım stock kimseyi yakalayamıyoruz şansımıza

Yorum

Volkan Hocam ellerine sağlık
                    Aman diyeyim motoru sağlam yaptın, az sabır bir 300 hp görelim
                    Bu fare de öyle kolay yutulur lokma değil lakin
                    Arada da acayip bir fark yok 200 kmh den sonra şansı yok bu haliyle gibi

Yorum

Volkan abi makas ata ata gitmişsin sol şeritte sen olsaydın 180 e kadar kafa kafaya sonrası zaten VBD alırmış. Hem yol kalabalık hem sağ sol yaparak gittiğin için 2 boy geride kalmış. Kısaca saymam bunu
                      Çekimler çok başarılı olmuş tebrikler.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                        Volkan Hocam ellerine sağlık
                        Aman diyeyim motoru sağlam yaptın, az sabır bir 300 hp görelim
                        Bu fare de öyle kolay yutulur lokma değil lakin
                        Arada da acayip bir fark yok 200 kmh den sonra şansı yok bu haliyle gibi
                        sağol Hakancım ayarlar bitsin bunla bidaha yapıcam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                          Volkan abi makas ata ata gitmişsin sol şeritte sen olsaydın 180 e kadar kafa kafaya sonrası zaten VBD alırmış. Hem yol kalabalık hem sağ sol yaparak gittiğin için 2 boy geride kalmış. Kısaca saymam bunu
                          Çekimler çok başarılı olmuş tebrikler.
                          eyvallah kardeşim Sağolasın

Yorum

Volkanım Tabi Sana da Yazık Şimdi. 1.6T İnsignia Segmentindeki Gibi Passat vs. Bulamayınca İster İstemez Barut Yüklü Kibrit Kutuları İle Test Yapmak Zorunda Kalıyorsun. Bunun Arkasında Ne Yazıyor, TSFI-XYZ???
                            Gayet Başarılı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                              Volkanım Tabi Sana da Yazık Şimdi. 1.6T İnsignia Segmentindeki Gibi Passat vs. Bulamayınca İster İstemez Barut Yüklü Kibrit Kutuları İle Test Yapmak Zorunda Kalıyorsun. Bunun Arkasında Ne Yazıyor, TSFI-XYZ???
                              Gayet Başarılı.
                              Haha haha haha haha

Yorum

İşleniyor...
                              X