Evet arkadaşlar yeni bir rolling daha yaptık bu ibizanın sahibi Volkswagen servisi sahibi olan bir arkadaşım benim motoruda onun serviste toplanmıştık rsa Motorsport un da bayisi bu ibizayı yeni Aldı Türkiyenin en hızlı ibizası yapacak krankı pistonu piston kolları gömlekleri hazırda yok bu arabaya özel imalat edilcek bekliyor parçaları tahmini 320 350 bg arası güç almayı hedefliyorlar şu an Arabanın üzerinde r8 audının bobinleri, vasgate , dv var yazılımla 210 bg şu anki hali arabada 1100 kg tek kapı gel rolling yapalım dedim bende ayarlarım yapılmadı ama vasgate mi 1 tur açtım mekanik olarak basınç verdim yani , gerçi iyi bir şey değil basınç saati takmadan ama 250 bg lere çıkmışımdır ama hafifliğiyle geçti beni gerçi bir dez avantaj daha yaşadım ben orta şeritteydim ilerde araba vardı ayağımı gazdan yarım saniye çektim daha sonra Sağdan sağladım tekrar orta şeride geçtim Buda 1 boy fark ettirmiştir videoyu Çağrı birazdan foruma atar ...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İbiza cupra insignia 1.6 T
Collapse
X
-
Ynt: İbiza cupra insignia 1.6 T
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bilsigim kadariyla ibiza cupra polo gti dan daha seri.....
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
http://www.youtube.com/watch?v=K6KUm2bgjTI#ws
http://www.youtube.com/watch?v=P5SkqKOedlI#ws
InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Geçmiş olsun Volkan abi...
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Geçmiş olsun Volkan abi...
Bu arada videoda yarışırken cupra kaç hp?
Yorum
-
Volkan Hocam ellerine sağlık
Aman diyeyim motoru sağlam yaptın, az sabır bir 300 hp görelim
Bu fare de öyle kolay yutulur lokma değil lakin
Arada da acayip bir fark yok 200 kmh den sonra şansı yok bu haliyle gibi
Yorum
-
Volkan abi makas ata ata gitmişsin sol şeritte sen olsaydın 180 e kadar kafa kafaya sonrası zaten VBD alırmış. Hem yol kalabalık hem sağ sol yaparak gittiğin için 2 boy geride kalmış. Kısaca saymam bunu
Çekimler çok başarılı olmuş tebrikler.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairVolkan Hocam ellerine sağlık
Aman diyeyim motoru sağlam yaptın, az sabır bir 300 hp görelim
Bu fare de öyle kolay yutulur lokma değil lakin
Arada da acayip bir fark yok 200 kmh den sonra şansı yok bu haliyle gibi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omfayaVolkan abi makas ata ata gitmişsin sol şeritte sen olsaydın 180 e kadar kafa kafaya sonrası zaten VBD alırmış. Hem yol kalabalık hem sağ sol yaparak gittiğin için 2 boy geride kalmış. Kısaca saymam bunu
Çekimler çok başarılı olmuş tebrikler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaVolkanım Tabi Sana da Yazık Şimdi. 1.6T İnsignia Segmentindeki Gibi Passat vs. Bulamayınca İster İstemez Barut Yüklü Kibrit Kutuları İle Test Yapmak Zorunda Kalıyorsun. Bunun Arkasında Ne Yazıyor, TSFI-XYZ???
Gayet Başarılı.
Yorum
Yorum