Vokan Süper Süper Süper.
O TFSI da Neyse Artık, 4 Harf Dandirikten Tayyare Kalmış. Seni Geçebilmesi İçin 2.0 ın Yanına Bi Dört Harf Daha Koyması Gerekecek Kanaatindeyim.
Sağolasın Hüseyin abicim
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Volkan Bey maşallah diyelim. Etrafımdaki Arkadaşlara bizim ekip A4-A5-Z3-Z4-Z8-S60-S70-BMW 3-5 Yolda ne bulurlarsa affetmiyorlar diyorum inanmıyorlar. Onları forumu okumalarını tavsiye ettim. Piyasada maalesef hep araçlarımızın yakıtları alt segmentli hafif araçlarla mukayese edilirken performansı üst segmentle karşılaştırılmıyor.Başarı ve modifiyelerinizin devamını dilerin. Sanki GF 5000 değerlerini geçecek bir sona doğru gidiyorsunuz. ))
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Volkan Bey maşallah diyelim. Etrafımdaki Arkadaşlara bizim ekip A4-A5-Z3-Z4-Z8-S60-S70-BMW 3-5 Yolda ne bulurlarsa affetmiyorlar diyorum inanmıyorlar. Onları forumu okumalarını tavsiye ettim. Piyasada maalesef hep araçlarımızın yakıtları alt segmentli hafif araçlarla mukayese edilirken performansı üst segmentle karşılaştırılmıyor.Başarı ve modifiyelerinizin devamını dilerin. Sanki GF 5000 değerlerini geçecek bir sona doğru gidiyorsunuz. ))
sağolun teşekkür ederim gf 5000 kankamın arabasıydı çok fena gidiyordu ben anca stock opc yi geçerim..
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Volkan Hocam emeğine sağlık
Rakip çok dişli gücünün yanında tork değerleri de çok sağlamdır diye düşünüyorum.
Sonuç yine başabaş şimdilik
Ama steptronic ile daha sıkı gidebilirdi bu rollde
Yorum