Evet arkadaşlar bu gün bir arkadaşımızın 2.0tfsi Aracına RSA motorsporttan yazılım yapıldı etanol e yazılımla 260 bg güç almışlar benim ayarlarımda yapılmamış Kısık halim tahminim 240 250 bg Lerdeyim rolling 80 200 km yaptık ama videoyu çeken arkadaşımız geç başlatmış videoyu kusura bakmayın rollingten sonra arkadasa benim Aracın ayarları daha bitmedi bitsin bi 50 bg eksiğim var bide ozaman deneriz dediğimde gözleri açıldı inşallah bir an önce bitirip opc len deneriz .. Video birazdan geliyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
A5 2.0 tfsi ve 1.6 T
Collapse
X
-
Ynt: A5 2.0 tfsi ve 1.6 T
[quote=Onur ]
Bu haliyle A5 çok net geçiyor gibi , ayrıca A5 te iki kişi var.
Volkan abi senin aracın işleri bittiğinde bu videoyu tekrar denemek lazım
seksen 205 yaptık 190 a kadar yarım boy öndeydim 205 te yan yanaydık belki devam etseydik hacimden dolayı geçerdi ama 200 e kadar geçemiyor bu halimi
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Bu haliyle 200e kadar geçmen çok güzel abi ayarı açtıktan sonra 200den sonrada geçersinBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Emeğine sağlık Volkan.Video izlendiğinde ciddi bir üstünlük belli değil.A5 te muhtemelen s-tronic şanzıman vardır.A5 Düz viteste olsa üzerindeki motor rüşdünü ispat etmiş bir motor.Aracını bir üst sınıfa kendi çabalarınla atlatmışsın.Tebrik ederim hemşehrim.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
Yorum