Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Navigasyon-Multimedya Önerisi Acil (Navimex-Navitech vs.vs.)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Navigasyon-Multimedya Önerisi Acil (Navimex-Navitech vs.vs.)

Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu Navimex 9993HD navigasyon/multimedya sisteminde karar kıldım.

Menü arayüzleri renkleri ve cihaz görüntüsü hoşuma gitti. Teknolojik özellik olarak necvox - cyclone gibi markaların altında değil.
    + olarak araç kayıt kamerasıda eklenebiliyor. Ön plaka yada tampona takılan kamera sonucu araç aktif haldeyken full kayıt ve izleme olanağı sunuyor.

Cihazı daha önceden kullanmış yada şuan hala kullanan bilgi sahibi arkadaşlarım/abilerim varsa yorumlarını bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

Bu arada hala araştırdığımda hem 7'' hem 8'' navigasyon var insignia ile %100 uyumlu çözmüş değilim. Tam olarak ikiside nasıl uyuyor

2. Alternatif olarak Navitech Nx-253y düşünüyorum. Bunun hakkında bilgisi olanda yazabilir.

DN : Necvoxu menü arayüzleri ve fiyatı - Cyclone menü renkleri sebeplerinden hoşuma gitmedi.

BAŞKA ÖNERİNİZ DE VARSA SEVE SEVE İLGİLENİRİM.

Ynt: İnsignia Navigasyon-Multimedya Önerisi Acil (Navimex-Navitech vs.vs.)

Ben 3 yıldır navimaster kullanıyorum.Bir sıkıntısı yok.Igo harita kullanıyor.Hiç sıkıntı yaşamadım.Montaj yapılırken arkaya ekstradan 2 hoparlör bağlattım,süper oldu.
    2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
    2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
    2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

İşleniyor...
    X