Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Yarın bir insignia alıyorum. Tercihim cosmoydu fakat bi tanıdığım edition elegance sattığı için mecbur kaldım. Tam anlamıyla cosmo ya çevirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Edition Elegance ı Cosmo ya çevirme Yardım
Collapse
X
-
Ynt: Edition Elegance ı Cosmo ya çevirme Yardım
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Tam anlamuyla cevirmenuz icin bi elegance parasi daha harcarsinuz... koltuklari alarmi jantlari farlari v.sBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Batu006Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Yarın bir insignia alıyorum. Tercihim cosmoydu fakat bi tanıdığım edition elegance sattığı için mecbur kaldım. Tam anlamıyla cosmo ya çevirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: Batu006Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Yarın bir insignia alıyorum. Tercihim cosmoydu fakat bi tanıdığım edition elegance sattığı için mecbur kaldım. Tam anlamıyla cosmo ya çevirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Teşekkürler. Aracı bildiğimiz araç olduğu için aldım. Fiyattan dolayı değil. Sadece merceklifar ve navigasyon istiyorum kapı kolları çokda önemli değil bence bunları bulabilirsem gerisi önemli değil. Teşekkürler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Batu006Teşekkürler. Aracı bildiğimiz araç olduğu için aldım. Fiyattan dolayı değil. Sadece merceklifar ve navigasyon istiyorum kapı kolları çokda önemli değil bence bunları bulabilirsem gerisi önemli değil. Teşekkürler2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Batu006Çok teşekkürler. Afl yi servisede sorucam Peki navigasyon joystick li olabilirmi?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: Batu006Çok teşekkürler. Afl yi servisede sorucam Peki navigasyon joystick li olabilirmi?
http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=14183.0
Yorum
Yorum