Pişman olacak bir şey yok ya İstediklerinizin hepsi yapılır şeyler mercekli farlar dahil. Sadece biraz sabır istiyor. Başta anlatmak istediğim buydu, biraz sabır
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Hocam bak sirf tanidik arabasi diye gidipte icine sinmeyen bir arac alma bence... bu forumda elegance alana herkes bir zaman sonra satip cosmo aldilar( 1.4 yenistil paketliler haric onlar neredeyse cosmo muadili cunku)... icine sinen bisey baksan daha iyi edersin bencr
Öyle haklısın ama ne zaman 2. El araba alsam hep sıkıntı çektim. hatasız boyasızda olsa. İstediğim sadece mercekli afl zenon ve orjinal navigasyon o kadar gerisi çok ilgimi çekmiyor
Ben 4 yıldır elegance kullanıyorum bence tek eksiği afl bunun dışında süper bir araç memnun kalırsınız, çıkma cosmo far için bende çok istiyorum ama uzunlar çalışmadığı için henüz yaptıramadım ama olsa hemen yaptırıcam
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
1.6T Sınıfındaki en performanslı motordur bence sadece chip falan yaptıracaksanız fazla yüklenmeyin 210-215 hp yi geçmeyin sonra sıkıntı olur birde Lpg ile sorunları var bu motorun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Eyvallah kardeşim inş bekleyip görecez artık o zaman çıkma farda alamıycaz orjinal olmayanlar kötü göstermezmi?
Aracı kötü göstermekten bahsediyorsak hayır göstermez çünkü orijinal farların neredeyse birebir aynısı. Köşe lambaları yani araç dönüş yaparken yanıp dönüş alanını aydınlatan lambaların yerine uzun far lambaları konmuş. Tek farkı bu, görüntü olarak.
Eğer aydınlatma performansından bahsediyorsak onu hiç bilmiyorum ama sıkıntı olmayacağını düşünüyorum, beyaz xenon da takarsınız şahane olur urock
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
www.aliexpress.com'da yeni ve daha çarpıcı tasarımlarda çıkmış galiba, şöyle göz ucuyla baktım da... Yurt dışından gelmesiyle ilgili gümrük zorlukları konuşulmuştu daha önce. Şaman Bey daha bilgili bu konuda belki daha iyi yardımcı olur. Ben sürekli bir şeyler alıyorum ama 200 USD limitini pek geçmediğim için bu tür ürünlerle ilgili çok tecrübem yok.
Selamlar.
Yorum