Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 insignia viraj ampülü iç aydınlatma bagaj ve kapı altı ampülerin değişimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2011 insignia viraj ampülü iç aydınlatma bagaj ve kapı altı ampülerin değişimi

slm arkadaşlar 2011 model opel insignia 1,6 turbo cosmo aracımı yeni aldım ve araç içindeki aydınlatmaları beyaz yapmak istiyorum ve kapı altı ampülü ve viraj ampülerinide değiştirmek istiyorum bunun için kullandıgınız marka varsa link ve adresini göndeririseniz sevinirim şimdiden verdiginiz bilgi için teşşekür ederim .

Ynt: 2011 insignia viraj ampülü iç aydınlatma bagaj ve kapı altı ampülerin değişimi

Bence kapı altı ampullere dokunmayın. Zira kapak kırmızı olduğu için ışık kırmızı oluyor diye biliyorum. Bir işe yaramayabilir. Bunun yerine ayna altı aydınlatma yapın beyaz. Bende var çok şık oluyor. Hem iç hem dış aydınlamış oluyor. İçerideki lambalar basit lambalardır istediğiniz beyaz lamba takabilirsiniz. Ledli tavsiye ederim. Viraj lambasını bilmiyorum, değiştiren duymadım hiç. Viraj lambaları dimmerli yalnız aklınızda bulunsun.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Ynt: 2011 insignia viraj ampülü iç aydınlatma bagaj ve kapı altı ampülerin değişimi

Orjinal yazı sahibi: vedat kutluay
      slm arkadaşlar 2011 model opel insignia 1,6 turbo cosmo aracımı yeni aldım ve araç içindeki aydınlatmaları beyaz yapmak istiyorum ve kapı altı ampülü ve viraj ampülerinide değiştirmek istiyorum bunun için kullandıgınız marka varsa link ve adresini göndeririseniz sevinirim şimdiden verdiginiz bilgi için teşşekür ederim .
      Öncelikle kendinizi tanışma bölümünde tanıtın, daha sonra seve seve yardımcı oluruz.
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

AhmtGkhnYgr ARKADAŞIM YENİ OLDUGUN İÇİN ATLADIM AMA TANIŞMA BÖLÜMÜNE YAZDIM AMPÜLLRİN LİNK ADRESİ VARSA SEVİNİRİM

Yorum

Odak Dynamics ten Çağrı beyle görüşün size yardımcı olacaktır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

AhmtGkhnYgr ARKADAŞIM YENİ OLDUGUN İÇİN ATLADIM AMA TANIŞMA BÖLÜMÜNE YAZDIM AMPÜLLRİN LİNK ADRESİ VARSA SEVİNİRİM
            Fatih bey gerekli bilgiyi vermiş. Photon marka led ürünler kullanılabilir iç aydınlatma da. Viraj ampullerini de Odak Dynamics'te beyazlarla değiştirdi, hemen hemen herkes
            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
              Fatih bey gerekli bilgiyi vermiş. Photon marka led ürünler kullanılabilir iç aydınlatma da. Viraj ampullerini de Odak Dynamics'te beyazlarla değiştirdi, hemen hemen herkes
              Ben duymamışım demek ki
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz. Ben kendim değiştirdim iç aydınlatmaları.

Ortadaki aydınlatmalar için
                Photon Beyaz Seramik Tabanlı Park Ampülü 4300-7000 K 85d028

Okuma lambaları için
                Photon Can-Bus 8 Ledli Park Ampülü 85d022

Kapı altı, ayak aydınlatma, bagaj aydınlatma için
                http://www.ebay.com/itm/201013258614...84.m1497.l2649

Benim kullandığım ürünler yukarıdakiler.İmzamda aracımın konusu mevcut. Oradan bakabilirsiniz.

Yorum

ugur bey bu ampüllerin kodları varmı örnegin t10 5 adat ve ya t20 den 5 adet gibi ?

Yorum

plaka için nasıl şipariş vercez
                    27 BAS 72 1.6 T Cosmo 19" Jant SunRoof Navigasyon

Yorum

Ortadaki aydınlatmalar için
                      Photon Beyaz Seramik Tabanlı Park Ampülü 4300-7000 K 85d028

Yorum

ortadaki aydınlatma dediğiniz ekran ve müzik sisteminin olduğu ön konsol bölümü mü ?

Yorum

Viraj ampulu ve sis ampullerini bugun degistirdim. Viraj ampulleri H11 mtec super vjite 4350 kelvin. Sis ampullerini yine mtec 4350 kelvin H10 taktirdim. Bi xenon larla neredeyse bire bir uuumlu nir renk elde ettim. Arabanin havasi direk degisti tabsiye ederim. Tabiki gunduz farlari ve plaka ampulleride beyaz olmasi gerekiyor benimkiler zaten beyazdi. Mtec sis ve viraj ampulu fiyat performans olarak cok iyi ustelik kesinlikle ariza isigi yakmiyor bilginize arkadaslar

Yorum

Ben de bugün değiştirdim viraj ampullerini ve plakalık ampullerini. Sarı ışık AFL içinde gerçekten çirkin bir görüntü veriyordu.
                            Plaka ledleri ise haliyle arıza ışığı yaktı ama balast gibi birşeyle hallettik.

Uğraşmak istemeyen ve Anadolu yakasında olanlar için Bostancı sanayinin hemen yanında Cadde'm Garage diye küçük bir dükkan var. Hakan adında beyefendi ve işinin ehli genç bir kardeş işinizi düşük bir işçilik ücreti karşılığında çözer.
                            1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Ben hemen hemen hepsini aliexpres den aldım gayet güzel aydınlatması var iç önemli değil ama plaka lambası alırken canbus olmasına dikkat ederseniz sıkıntı olmaz tavsiye ederim urock

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

İşleniyor...
                              X