slm arkadaşlar 2011 model opel insignia 1,6 turbo cosmo aracımı yeni aldım ve araç içindeki aydınlatmaları beyaz yapmak istiyorum ve kapı altı ampülü ve viraj ampülerinide değiştirmek istiyorum bunun için kullandıgınız marka varsa link ve adresini göndeririseniz sevinirim şimdiden verdiginiz bilgi için teşşekür ederim .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2011 insignia viraj ampülü iç aydınlatma bagaj ve kapı altı ampülerin değişimi
Collapse
X
-
Ynt: 2011 insignia viraj ampülü iç aydınlatma bagaj ve kapı altı ampülerin değişimi
Bence kapı altı ampullere dokunmayın. Zira kapak kırmızı olduğu için ışık kırmızı oluyor diye biliyorum. Bir işe yaramayabilir. Bunun yerine ayna altı aydınlatma yapın beyaz. Bende var çok şık oluyor. Hem iç hem dış aydınlamış oluyor. İçerideki lambalar basit lambalardır istediğiniz beyaz lamba takabilirsiniz. Ledli tavsiye ederim. Viraj lambasını bilmiyorum, değiştiren duymadım hiç. Viraj lambaları dimmerli yalnız aklınızda bulunsun.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Ynt: 2011 insignia viraj ampülü iç aydınlatma bagaj ve kapı altı ampülerin değişimi
Orjinal yazı sahibi: vedat kutluayslm arkadaşlar 2011 model opel insignia 1,6 turbo cosmo aracımı yeni aldım ve araç içindeki aydınlatmaları beyaz yapmak istiyorum ve kapı altı ampülü ve viraj ampülerinide değiştirmek istiyorum bunun için kullandıgınız marka varsa link ve adresini göndeririseniz sevinirim şimdiden verdiginiz bilgi için teşşekür ederim .*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vedat kutluayAhmtGkhnYgr ARKADAŞIM YENİ OLDUGUN İÇİN ATLADIM AMA TANIŞMA BÖLÜMÜNE YAZDIM AMPÜLLRİN LİNK ADRESİ VARSA SEVİNİRİM*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteagleOrjinal yazı sahibi: vedat kutluayAhmtGkhnYgr ARKADAŞIM YENİ OLDUGUN İÇİN ATLADIM AMA TANIŞMA BÖLÜMÜNE YAZDIM AMPÜLLRİN LİNK ADRESİ VARSA SEVİNİRİM2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Aramıza hoşgeldiniz. Ben kendim değiştirdim iç aydınlatmaları.
Ortadaki aydınlatmalar için
Photon Beyaz Seramik Tabanlı Park Ampülü 4300-7000 K 85d028
Okuma lambaları için
Photon Can-Bus 8 Ledli Park Ampülü 85d022
Kapı altı, ayak aydınlatma, bagaj aydınlatma için
http://www.ebay.com/itm/201013258614...84.m1497.l2649
Benim kullandığım ürünler yukarıdakiler.İmzamda aracımın konusu mevcut. Oradan bakabilirsiniz.
Yorum
-
Viraj ampulu ve sis ampullerini bugun degistirdim. Viraj ampulleri H11 mtec super vjite 4350 kelvin. Sis ampullerini yine mtec 4350 kelvin H10 taktirdim. Bi xenon larla neredeyse bire bir uuumlu nir renk elde ettim. Arabanin havasi direk degisti tabsiye ederim. Tabiki gunduz farlari ve plaka ampulleride beyaz olmasi gerekiyor benimkiler zaten beyazdi. Mtec sis ve viraj ampulu fiyat performans olarak cok iyi ustelik kesinlikle ariza isigi yakmiyor bilginize arkadaslar
Yorum
-
Ben de bugün değiştirdim viraj ampullerini ve plakalık ampullerini. Sarı ışık AFL içinde gerçekten çirkin bir görüntü veriyordu.
Plaka ledleri ise haliyle arıza ışığı yaktı ama balast gibi birşeyle hallettik.
Uğraşmak istemeyen ve Anadolu yakasında olanlar için Bostancı sanayinin hemen yanında Cadde'm Garage diye küçük bir dükkan var. Hakan adında beyefendi ve işinin ehli genç bir kardeş işinizi düşük bir işçilik ücreti karşılığında çözer.
1.6 T - COSMO - DVD 800
Yorum
Yorum