Arkadaşlar merhaba , 1.6 turbo insigniam var dışına bir kaç küçük dokunuş yaptık artık motoru doldurmayı düşünüyoruz ne gibi önerileriniz olur araca EcuFast yazılımla 220 hp'ye çıkarttık fakat biraz para harcayıp daha üst seviye bi modifiye düşnüyoruz fakat konuya hakim değilim ve nerde nasıl yapılır ne gibi markalar kullanılmalıdır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler tmr
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Acil yardım lütfen ...
Collapse
X
-
Ynt: Acil yardım lütfen ...
welcome
Forum geleneği bozulmasın, önce kendinizi ve aracınızı tanışma bölümünde tanıtır mısınız?
Modifiye konusunda bilgili kişiler mevcut. Elbet birisi yardımcı olacaktır. Güle güle kullanın.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
welcome
Oncelikle araciniz su an sinirda
Yapmaniz gereken piston kollarini guclendirmek eger yapmazsaniz ve araci agresif kullaniyorsaniz 4 piston tirtlayacak
Araciniza bilerek islem yapin ve yaptirin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Bencede tam sınırda, sizin aracın torku şu anda ne bilmiyorum.
Ben 3 yıla yakındır 220 bg, 300 tork kullanıyorum. Allaha şükür bi sorun yaşamadım. Bence Fazla yüklemeyin. Yükleyeceksenizde pistonları kesinlikle değiştirin.
Yorum
Yorum