bu İnsiqnia Adana'ya yollanacak.. body kit serviste uyqulanmış ve ayrıca araca Cyclone Naviqasyon sistemi takıldı o qün.. alıcısına şimdiden hayırlı olsun sağlıklı qüzel qünlerde kullanmak nasip olsun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Beyaz İnsiqnia Cosmo Body Kit Uyqulaması..
Collapse
X
-
Beyaz İnsiqnia Cosmo Body Kit Uyqulaması..
bu İnsiqnia Adana'ya yollanacak.. body kit serviste uyqulanmış ve ayrıca araca Cyclone Naviqasyon sistemi takıldı o qün.. alıcısına şimdiden hayırlı olsun sağlıklı qüzel qünlerde kullanmak nasip olsun
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Beyaz İnsiqnia Cosmo Body Kit Uyqulaması..
ı ıh, olmamış tofaşlara sonradan takılan ekler gibi durmuş
Astra'nın orjinal Opc line ekleri tamponla sıfır oturuyor, buda öyle olsa güzel olurdu, çıkıntılar hoş durmamış.
yanlız birşeyi merak ettim, orada uçuşan boyalar yan taraftaki araçların üstüne yapışmıyor mu acaba? biraz önlem almaları lazım...InsigniaTEAM
-
çıkıntılar benimde dikkatimi çekti ilk bakışta.. dediğin qibi, çıkıntıları olmasaydı daha qüzel olurdu ama nedense böyle olmuş önlem alınması qereken ve olması qereken çok şey var servislerde Çağrı bunları burdan yazsak konu alır başını qider heralde sonuçta bu şekilde olması tabi ki sağlıklı değil..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Captiva ve Insignia Captiva beyaz ve high olsa daha güzel olurmuş ben sport un stoplarını sevmiyorumSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ant1trustBi araba bu kadar iğrenç hale getirilir Serviste 38 plakalı araç gördüm orası kayserimi :P
Yorum
-
burada da Opel ve Chevrolet servisleri aynı çatı altında, Hyundai ayrı yani bitişik binada.. tabi arabaların sorunlarına qöre işlem yapılacak yerleri değiştiriyorlar her marka kendi bölümünde işlem qörmüyor..
Yorum
-
Çorum'da Fiat bayisi yan binaya da Honda açtıda, yetkililer karşı çıkmış Fiat'ı bırakıp Peugeot bayiliği aldılar. yani en azından hikayeyi ben böyle biliyorum neyse konuyu dağıttım ihihiInsigniaTEAM
Yorum
Yorum