Güzel renk kırmızı.
Yalnız, önemli bir sakıncası var ki alıcısı mahduttur.
Tıpkı tek kapılı spor arabalar ya da sw arabalar gibi;
ne demek istediğimi arabanızı satmaya kalkınca anlarsınız
Allah satmamı nasip etmez inşallah.. Ama acil bi durum olursa da sonuçta hatasız ve boyasız benim arabam sökerim folyoyu geri siyah rengine çevirip satarım rahat rahat
Allah satmamı nasip etmez inşallah.. Ama acil bi durum olursa da sonuçta hatasız ve boyasız benim arabam sökerim folyoyu geri siyah rengine çevirip satarım rahat rahat
Hiçbir eşya (otomobil dahil) ömür boyu kullanılmaz; günün birinde ya satılır, ya atılır
Kırmızı ve Siyah Kombinasyonu Her Zaman Can Alıcı Bir Trend Olmuştur. Eminim Alaca Karanlıkta Canlısı Çok Daha Çekici Görünüyordur. Ancak Şu Alpine Jantların Göbeğindeki Logo Orjinallerdeki Gibi Üç Boyutlu Olsaymış, Jantları Bi O Kadar Daha Çekici Kılarmış.
Maşallah.
Kırmızı ve Siyah Kombinasyonu Her Zaman Can Alıcı Bir Trend Olmuştur. Eminim Alaca Karanlıkta Canlısı Çok Daha Çekici Görünüyordur. Ancak Şu Alpine Jantların Göbeğindeki Logo Orjinallerdeki Gibi Üç Boyutlu Olsaymış, Jantları Bi O Kadar Daha Çekici Kılarmış.
Maşallah.
abi çok iyi yakaladın önce tebrik sonra teşekkür ederim dediğin gibi resimlerle canlısı arasında dünya fark var ama maksat yaptığımız şeyleri herkesle paylaşmak jantların ortasındaki göbeğede gelince CNC makinasında kendi tasarımımı yaptırıyorum onu yaptırmadan paylaştım resimleri en yakın zamanda çok başarılı bi jant göbeği yapacağım inşallah
Ayrıca herkese çok teşekkür ederim güzel yorumları için..
Yorum