Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bİ TURBO KATİLİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bİ TURBO KATİLİ

Orjinal yazı sahibi: sorentorad
    1.4 t de olsa opc de olsa kontağı açıp çalıştırınca cümlemiz 260 ı görüyor arkadaşlar oleyy

Evet bide aracı lifte alıpta görebilirsiniz 270 filan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MERCAN41
      Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      250 üzeri zor abi düz yolda
      270 çizgisindeydi benim videoda araç peder bey iyi zorladi. 235 45 18 lastiklerle yani ne kadar sapma olabilir ki..

270 mi, oooo düz yolda imkansız...

Yorum

2.0 dizel 160 lık kullanan bir arkadaşım var 251 gördüm dedi ben daha göremedim çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 230 a kadar başkA arabayla çıktım ki 520 d den bahsediyorum bahsettiğiniz gibi sol şerit boş kalmayınca 10 15 saniyeyi geçmiyor o hızda kalmanız görüntünün flu laşmaya başladığı nokta 250 zaten dknow
        insignia 2.0 cdti edition  160 hp otomatik 18'' ac scnitzer

Yorum

Volkan biturbo canavari daha tam olmamis ufak tefek eksiklikleri var onlarda bitince daha guzel olacak

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

270 çizgisindeydi benim videoda araç peder bey iyi zorladi. 235 45 18 lastiklerle yani ne kadar sapma olabilir ki..

Ben bir keresinde 5. viteste 255 giderken biraz daha redline devrim vardı 6. vitese attım devir aralığım daha fazla olacağını düşündüm ama nafile tam tersi oldu çünkü yakaladığım ivmeyi 6 viteste ufak ufak kaybettim sonuçta düz yoldu buna göre senin acının yapacağı hızlar aşağıdadır 5 vitesi sonuna kadar kullanıp 6. viteste de bayır aşağı yakalayabilirsen dediğin hızlara çıkabilirsin yada aracınızda kalibrasyon hatası olduğu için yanlış göstermiş olabilir bizim araçlarda her jant değişiminde ECU nun calibre edilmesi lazım jant değişimi derken 18 den 19 çıkma yada 20 den 18 düşürmelerde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sorentorad
              2.0 dizel 160 lık kullanan bir arkadaşım var 251 gördüm dedi ben daha göremedim çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 230 a kadar başkA arabayla çıktım ki 520 d den bahsediyorum bahsettiğiniz gibi sol şerit boş kalmayınca 10 15 saniyeyi geçmiyor o hızda kalmanız görüntünün flu laşmaya başladığı nokta 250 zaten dknow
              Bizim araçlar 4 viteste 215 yapıyor böyle düşünürsek 230-250 arası çok rahat çıkılır 250 ve yukarısı için alttan iyi hazırlamak lazım ve 250 ve yukarısı için flulaşma pek olmuyor 280 ve yukarısında şeritler çok hızlanıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Ben bir keresinde 5. viteste 255 giderken biraz daha redline devrim vardı 6. vitese attım devir aralığım daha fazla olacağını düşündüm ama nafile tam tersi oldu çünkü yakaladığım ivmeyi 6 viteste ufak ufak kaybettim sonuçta düz yoldu buna göre senin acının yapacağı hızlar aşağıdadır 5 vitesi sonuna kadar kullanıp 6. viteste de bayır aşağı yakalayabilirsen dediğin hızlara çıkabilirsin yada aracınızda kalibrasyon hatası olduğu için yanlış göstermiş olabilir bizim araçlarda her jant değişiminde ECU nun calibre edilmesi lazım jant değişimi derken 18 den 19 çıkma yada 20 den 18 düşürmelerde

Eğim çok hafif öyle gözle görülür bayır aşağı değil.. yani anlamadığım abi.kusura.bakma kaç km fark ettiriyor orjinal ebatlarına göre .?
                2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Bizim 1.4 t larında Maşallah ı varmış yahuu bir hata yapmadıysam 1.4 t ların maximum hız hesaplamasıda şöyle

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bizim külüstür biraz gaza geldi..
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

İşleniyor...
                    X