İnsignia stock 1.6t ile düz yolda yapılacak max hız 250 yi geçiceğini düşünmüyorum, rampa aşağı 260 a kadar çıkabilir, ben stıck ile en faxla 246 gömüştüm düz yolda, chipli ise 254 görmüştüm...
Havası Sert İnsanı Mert olan yerdeniz yada Yiğidin harman olduğu yerdeniz
Allah şükür bizi bilen bilir
Yaptığımızı da söyleriz yapamadığımızıda söyleriz benim tarafta sorun yok.
FGJ yi sen çok iyi bilirsin gökhanım
doğru.bunu düşünmemiştim ama beyan bağlayıcıdır.Fatih ağabeyin beyanı doğru kabul edilmelidir itirazı olanlar KGM'den kamera kayıtlarını isteyebilir .Fatih ağabeyin ve aracının hızlı pardon düzeltiyorum çok hızlı olduğu matematiksel olarak ispat edildi ve tescillendi.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yalnız insignialardaki ibre hatası çok fazla, yüzde 7 lik bi sapma var, bunu diğer araçları kullanınca çok bariz anladım, insignia ile hızlanmak çok daha hızlı gibi, boş otoyola çıkıp 3-4-5 derken ibre direk 200 ün üzerindeydi ve stabilize bozulmuyordu, diğer araçlarda ise 200 e çıktığında, insignianın 200 üne göre daha hızlı gittiğini hissediyorsun, bi gün denemek fırsatı olsada denesek keşke...
İnsignia stock 1.6t ile düz yolda yapılacak max hız 250 yi geçiceğini düşünmüyorum, rampa aşağı 260 a kadar çıkabilir, ben stıck ile en faxla 246 gömüştüm düz yolda, chipli ise 254 görmüştüm...
Sende şimdi Volkan gibi konuştun sonrasında özür dilemişti oda 245 ten yukarı gidemediğini söylüyordu sonra bir gün test etmiş ve benim gittiğim hızlara çıkabilmiş ve beni arayarak sen doğru söylüyorsun demişti
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Sende şimdi Volkan gibi konuştun sonrasında özür dilemişti oda 245 ten yukarı gidemediğini söylüyordu sonra bir gün test etmiş ve benim gittiğim hızlara çıkabilmiş ve beni arayarak sen doğru söylüyorsun demişti
Ben yokuş yukarı, turbo tam dolmamış, camlar açıkken 242 gördüm ki viraja girdiğimden yavaşlamak zorunda kaldım. Daha yüksek hızlar çok rahat görülebilir.
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Düz yol 4 kişi ve bagaj varken,maximum süratimi 245+ yapmıştım,daha gitmemişti araç o sırada yanımdan FGJ geçmişti,hızı minimum 250+ idi oda 4 kişiydi ve extra olarak hava filtresi vardı,yani tek kişi 255-260 yapmak cok zor değil.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum