...
Yazılımlı 1.4t ler, stock 1.6t yi geçiyor, ama yazılımlı 1.6t karşısında şansı yok yinede...
Geçtiğini sannediyorlar
Fatih Hoca İyi Yazılımlı Bir 1,4 T nin Stok 1.6 T yi Geçeceğine Ben de Çok İnanıyorum. 1.4 de Max Tork Daha Düşük Devirde Başlıyor Diye Hatırlıyorum. Bu da Daha Az Turbo Lag Demek. Bir de 1.4 ün Vites Oranları Tüm Dişlilerde Birbirine Daha Yakın. Ara Hızlanmalarda Bu Büyük Avantaj Sağlar. Bizde 1-2 Arası, 2-3 Arası Uçurum, 3 Çok Uzun. Max Tork u Üst Devirlere Uzatılmış 1.4T, 5 i Rahat Bitirip 6 da Yol Alırken Biz 5 i Bitirmeye Çalışırız Gibime Geliyor.
Bende aynı fikirdeyim hüseyin abi şanzuman ve aktarma olarak 1.6 daki performansı vereceğini düşünmüyorum sonuçta 260-270 videoları çıkıyor 1.6 T lerin 1.4 lerin 240 tan sonrasını duymadım
Bizimkisi test için yapılmış bir yürüme olmadı yoncadan ana yola bağlandık ve bir rampa ve benim araç içinde 4 sağlam adam vardı 1.4 t ise boştu ve bunun verdiği bir avantajla öndeydi şuda bir gerçekki 1.4 lere yazılım yapılınca eskisine göre ciddi bir şekilde kendini topluyor ama bu şu demek değildir 1.4 yazılımlı bir insignia 1.6 stock bir insigniayı geçiyor manasına gelmesin bencede
abi emre bu akşam gelicek deneriz çok güzel gidiyor arabası test ettim ben ama 1.6tyi geçmesi için baya bir işlem yaptırması gerekiyor bir yazılımla egsozla 1.6tyi geçme ihtimalini düşünmüyorum 3. vitesini unuttun galiba 1.6tnin
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Valla Bilmiyorum Her Stok 260-270 Yaparmı, Ama 1.6T de 1.4 Şanzımanı Olsa İyi Olur Diye Düşnüyorum. Bütün Stok 1.6 lar Ara Hızlanmalarda Daha İyi Olurdu. Hepsi de 6. viteste Red-Line a Rahat Girerdi. Rampa Yukarı Klimalı Çıkarken Ayılma Bayılma Yapmazdı.
Valla Bilmiyorum Her Stok 260-270 Yaparmı, Ama 1.6T de 1.4 Şanzımanı Olsa İyi Olur Diye Düşnüyorum. Bütün Stok 1.6 lar Ara Hızlanmalarda Daha İyi Olurdu. Hepsi de 6. viteste Red-Line a Rahat Girerdi. Rampa Yukarı Klimalı Çıkarken Ayılma Bayılma Yapmazdı.
255-260 arası 1.6t her stock yapıyor Hüseyin abi,6. vites redlıne yapması için 300 küsür km hıza ulaşması lazım buda imkansız gibi duruyor 1.6t de
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
O Zaman Benim Arabada Var Bi Nane, Hatta Cacık. 2 Viteste 5500 Devirde 3 e Atıyorum, İniyo 3000 Devire. Bekle ki Toplasın. 255-260 ı da Hiç Göremedim Düz Yolda.
Yorum