Evet arkadaşlar sufyan abinin manuel vites 2.0 dizel aracının son ayarlarını bitirdik ve ortaya bi turbo katili çıktı 1.6 turbolarda nasibini alır yazılımsız 1.6 turbolar boşuna denemeyin arabanızdan soğursunuz haha varsa sitemizde bi turbo sahibi denemek isteriz rolleyes
Sufy Hocam hayırlı olsun yeni beygirleri
Torkun daim olsun artık 4.viteste kalkarsın )
Volkan Hocam ellerine sağlık ne oldu Karadumanın son hali
Ara hızlanmalar da seni takip eder diye tahmin ediyorum.
Gökhan'ın sorusunun cevabı için ben birgün Volkan Hocam ile denk gelmem lazım lakin Bursalı dostlar teveccü gösterdiler
insignia katılı VOLKAN iş basında yazık olmus arabaya desene
ulen koca kafalı ben uğraştım ama sitenin en hızlı 1,6 turbosunu yaptım sen ne yaptın zamanında bunlar yenipistonlarım bunlar yarış tipi baskı balatam bu daha büyük turbom diye yazıp duruyordun ne oldiii yarış yaptığımızda verdim eline verdim eline yuttun egzoz dumanımı haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
insignia katılı VOLKAN iş basında yazık olmus arabaya desene
ulen koca kafalı ben uğraştım ama sitenin en hızlı 1,6 turbosunu yaptım sen ne yaptın zamanında bunlar yenipistonlarım bunlar yarış tipi baskı balatam bu daha büyük turbom diye yazıp duruyordun ne oldiii yarış yaptığımızda verdim eline verdim eline yuttun egzoz dumanımı haha
haa şöyle yaa yakışır volkan abi ez bu i..ne erhanı
Yorum