Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne Zamandır Aklımda Olan Hoş Bir Modifiye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ne Zamandır Aklımda Olan Hoş Bir Modifiye

Avatarımda da Olan Bu Modifiyeyi Yapmak İstiyorum ve Nasıl Kalıp Alınır Nasıl Çalışılır Fikirlerinizi Bekliyorum. Basit Bir Proğram Üzerinde Kaba Bir Çalışma Yaptım Ancak Çok Etli Oldu. Kalınlık İçin Ana Fikir Avatarımdaki daki Fotoğrafta. Sizce Nasıl Olur?

Ynt: Ne Zamandır Aklımda Olan Hoş Bir Modifiye

Samimi olarak söylemek gerekirse biraz kaba olmuş. Avatardaki güzel de fotoğraftaki kalin kaçmış.
    Krom yapacaksiniz dogal olarak. O zaman biraz daha cıkık ve etli olacak.
    Fakat kaplamayi aralikli çift hat şeklinde ve ince olarak yapabilirseniz ve tamponun içine gömülü
    halde olabilirse bence hic siritmaz. Ve harika olur.

Yorum

Buna benzer ekler SUV tarzı araçlarda güzel durur. Mesela insignia sports tourer'ın arazi versiyonu vs gibi. Bence sedan arabada eğreti duracaktır.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Evet Etli Oldu. BAsit Bir Proğramda Bu Kadar. Ancak Kalıp Alma vs Gibi Çalışmaları Nasıl Yapabiliriz Bunu Merak Ediyorum.

Yorum

Bir de dikkat ederseniz avatarınızdaki hava kanalı aşağa doğru genişliyor, sizin çizdiğinizde aşağı doğru daralıyor. Yani tam tersini çizmişsiniz. Bu nedenle de göze çok hoş görünmüyor. Ters çevirip yapılırsa avatarınızdaki gibi güzel bir bütünlük arz edebilir
          2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _emre26_
            Bir de dikkat ederseniz avatarınızdaki hava kanalı aşağa doğru genişliyor, sizin çizdiğinizde aşağı doğru daralıyor. Yani tam tersini çizmişsiniz. Bu nedenle de göze çok hoş görünmüyor. Ters çevirip yapılırsa avatarınızdaki gibi güzel bir bütünlük arz edebilir
            Kaplan diş tapmonda çizgiler aşağı doğru daraldığı için öyle olmak zorunda

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
              Orjinal yazı sahibi: _emre26_
              Kaplan diş tapmonda çizgiler aşağı doğru daraldığı için öyle olmak zorunda
              + Avatara Kanıp Hava Girişini Daraltmamak Gerekir. Kalıp alma Konusunda Yorum Olmayacak mı? Kim Yapar, Yardımcı Olur vs.?

Yorum

İşleniyor...
              X