Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Geri Görüş Kamerası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Geri Görüş Kamerası

Selamun Aleykum abilerim,
    Öncelikle bu konuyla ilgili bir paylaşımda bulunulmuş inceledim ama tarihler biraz eskiydi o nedenle suan tekrardan bilgi almak istiyorum.
    Aracımızda dvd800,navi sistemi mevcut ve biz geri görüş kamerası taktırmak istiyoruz, bu sistemi yaptırmamız mümkün mü 200-300 lira civarında?

Ynt: Geri Görüş Kamerası

Aleyküm Selam, yaptırmanız mümkün. DVD800 İnterface diye bir cihaz aracılığı ile DVD800'e hem video oynatma, hem geri görüş kamerası takma gibi özellikleri ekleyebiliyorsunuz. Sitemizde tartışılmıştı daha önce, hatta bir kullanıcımız satışını yapıyordu. Konuyu bulamadım şuan, biraz daha detaylı araştırırsanız bulabilirsiniz.

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=3171.0

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
        Aleyküm Selam, yaptırmanız mümkün. DVD800 İnterface diye bir cihaz aracılığı ile DVD800'e hem video oynatma, hem geri görüş kamerası takma gibi özellikleri ekleyebiliyorsunuz. Sitemizde tartışılmıştı daha önce, hatta bir kullanıcımız satışını yapıyordu. Konuyu bulamadım şuan, biraz daha detaylı araştırırsanız bulabilirsiniz.
        Sağolasın Uğur abi bende baktım ama bulamadım tekrardan inceliyeyim
        Fatih abi senin bu konuna paylaşımı yaptıktan sonra rastladım ama cok pahalı bir sistem oluyor $ zaten iyice artmış durumda, bu sistemi daha ucuza yaptırmamız mümkün değil mi?

Yorum

bunu yaptırmak mümkün değil çinden getirtmen lazım yada ikinci el alman lazım tek yolu bu.

Yorum

Evet bizde ikinci el bakıcaz artık napalım :/
            Teşekkür ederim Fatih abi

Yorum

S.a bende aynı sorunla karşı karşıyayım , çinden tedarik edebileceğimiz yer hakkında bilgi verebilirseniz ben sürekli gidiyorum getirebilirim

Yorum

welcome

Kendinizi tanisma bolumunde tanitirmisini z

Yorum

İşleniyor...
                X