Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprint boster mi chip mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sprint boster mi chip mi

Perşembe buluşması için istanbula gelmişken Odak dynamics de Sprintbooster veya çip taktirmak istiyorum. İkisininde işlevi farklı biliyorum ama siz hangisini tavsiye edersenizin veya ikisini birarada taktirsam ileri zamanlarda motor şanzuman gibi organlarda herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım.

Ynt: Sprint boster mi chip mi

Melih hocam chip derken boxmu?,yazilimmi?
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Box

Yorum

Hem box hem booster kullanıyorum.
        Box cok ciddi olmasada aracın alt devirlerine farkedir düzeyde kıpırdama getiriyor.
        Sprint booster ise benim olmazsa olmazım. Normal kullanımda sürekli 1. Kademe yani yeşilde. Agresif kullanımda ise direkt 2. Kademe kırmızıya alıyorum. Gaza dokundunmu araba bırak ben gidicem diyor.
        Herikisinide tavsiye ederim. Aracı her ikisinide ayrı ayrı taktırarak test edin. Hangisi daha hoşunuza giderse... Ama bence en güzel ikisi biarada 2in1

Boxı yaklaşık 3000kmdir kullanıyorum. İleride partikül filtresini tıkayabilir ama önemli birşey değil. Diğer yandan boosterı 35-40bin kmdir kullanıyorum. Herhangi olumsuz yanı olduğunu görmedim, duymadım.
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Box alırsan bg gücü olarak 10 ,15 bg alırsın yazılım yaptırırsan 35,40 bg alırsın alt devirlerin çok daha dolu olur boster da aldınmı bu araba benim arabammı dersin

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ben de pedal chip siparişi verdim dün, megane dizel için, pazartesi elime ulaşır sanırım. kayınbirader astra j 1.3 dizeline taktı çok memnun, bakalım megane'da sonuç ne olacak.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Yanıtlar için teşekkür ederim. Ozaman 2in1 en mantıklısı gibi görünüyor.

Yorum

ben hem chipbox ( Racechip ) hemde sprint booster kullanıyorum .. (kendi fikrim olarak ) chipbox düşük devirlerde yani turbonun devreye girene dek chipbox u pek hissetmiyorsunuz ama turbo devreye girince chipbox suz haline göre araç çok daha farklılaşıyor. sprint booster ise kırmızıda yada yeşilde gazladığınızda araç düşük devir falan dinlemiyor ileri fırlıyor ben her ikisinide kullanın derim yazılım için bir şey demiyorum garanti kapsamından dolayı eski araçlarıma yazılım yaptırmıştım sonuçları mükemmeldi fakat bir aracımda yazılım yaptırdıktan bir süre sonra turbo arızası verdi
                [center]
                İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

İster Dieselbox ister Superchips yapabiliriz, Sprint booster ise ikisinden de farklı bir olay. her ikisi bir arada paha biçilemez

Yorum

Simdiden hayirli olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Simdiden hayirli olsun
                      Çağrı kardeşime Sprint booster ve Diesel Box siparişimi vermiş bulunmaktayım. Perşembe günü montaj yapılacak inşallah. srk

Yorum

sprint booster fiyatı nedir, benim hiç aklıma gelmedi, o yüzden racehip'in getirttiği pedal chip sipariş ettim.
                        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                          sprint booster fiyatı nedir, benim hiç aklıma gelmedi, o yüzden racehip'in getirttiği pedal chip sipariş ettim.
                          pm attım

Yorum

Sprintbooster aldım forumdan 1 aydır arabada gezdiriyorum takmayı beceremedim ne yapacam

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                            X