Perşembe buluşması için istanbula gelmişken Odak dynamics de Sprintbooster veya çip taktirmak istiyorum. İkisininde işlevi farklı biliyorum ama siz hangisini tavsiye edersenizin veya ikisini birarada taktirsam ileri zamanlarda motor şanzuman gibi organlarda herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sprint boster mi chip mi
Collapse
X
-
Ynt: Sprint boster mi chip mi
Melih hocam chip derken boxmu?,yazilimmi?Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Hem box hem booster kullanıyorum.
Box cok ciddi olmasada aracın alt devirlerine farkedir düzeyde kıpırdama getiriyor.
Sprint booster ise benim olmazsa olmazım. Normal kullanımda sürekli 1. Kademe yani yeşilde. Agresif kullanımda ise direkt 2. Kademe kırmızıya alıyorum. Gaza dokundunmu araba bırak ben gidicem diyor.
Herikisinide tavsiye ederim. Aracı her ikisinide ayrı ayrı taktırarak test edin. Hangisi daha hoşunuza giderse... Ama bence en güzel ikisi biarada 2in1
Boxı yaklaşık 3000kmdir kullanıyorum. İleride partikül filtresini tıkayabilir ama önemli birşey değil. Diğer yandan boosterı 35-40bin kmdir kullanıyorum. Herhangi olumsuz yanı olduğunu görmedim, duymadım.*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Box alırsan bg gücü olarak 10 ,15 bg alırsın yazılım yaptırırsan 35,40 bg alırsın alt devirlerin çok daha dolu olur boster da aldınmı bu araba benim arabammı dersin
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
ben hem chipbox ( Racechip ) hemde sprint booster kullanıyorum .. (kendi fikrim olarak ) chipbox düşük devirlerde yani turbonun devreye girene dek chipbox u pek hissetmiyorsunuz ama turbo devreye girince chipbox suz haline göre araç çok daha farklılaşıyor. sprint booster ise kırmızıda yada yeşilde gazladığınızda araç düşük devir falan dinlemiyor ileri fırlıyor ben her ikisinide kullanın derim yazılım için bir şey demiyorum garanti kapsamından dolayı eski araçlarıma yazılım yaptırmıştım sonuçları mükemmeldi fakat bir aracımda yazılım yaptırdıktan bir süre sonra turbo arızası verdi
Yorum
-
Sprintbooster aldım forumdan 1 aydır arabada gezdiriyorum takmayı beceremedim ne yapacam
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum