http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...70659217/detay Bu ürün sizce nasıldır? Veya başka bir ürün tavsiye edermisiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arka plakalık led
Collapse
X
-
Ynt: Arka plakalık led
Arıza engelleyici dediği, ilk fotoğrafta gördüğümüz şey dirençler. B
en kabloları kesme taraftarı olmadığımdan ötürü her ne kadar plaka ve gündüz farlarını led yapmak istesemde şuanda dokunmuyorum. Fakat orjinal soketler ile hiçbir kesme biçme yapmadan tak-çalıştır gibi basit bir uygulama üzerinde düşünüyorum. Servise uğramam olsa gerekli parçaların fiyatlarını alacağım ve duruma göre sanayiden veyahut servisten temin edeceğim.
Yapmak istediğim şey tam olarak bu şekilde. Plaka lamba kutucuğunun ve gündüz farının duylarının orjinal olmasını istediğim için beklemedeyim şuanlık.
Yorum
-
Ne yazık ki yok, varsa da ben daha görmedim. Her ne kadar ilanlar "can-bus" "arıza önleyici" desede harici bir direnç takmadıktan sonra muhakkak ekranda arıza uyarısı veriyor. Zira standart sarı ampüllere oranla, ledler daha az güç çektiği için aracın beyni bunu arıza olarak algılıyor.
Yorum
-
Carub, Photon gibi bilinen markaları tercih ederseniz aydınlatmada ve kullanım ömründe pek sorun çıkmaz. Tabi ki elektronik şans işi kesin bir kaide de yok bu konu da. Kullanıcıların yorumları, bu tür uygulamayı yapan arkadaşların paylaştıkları fotoğraflar gibi örnekler ile anlayabilirsiniz.
Yorum
Yorum