Aracıma, ekte prototipleri ve ürüne ait fotoğrafları bulunan kapı eşiğinden yaptırmayı düşünüyorum. 1 ve 2 numaralı fotoğrafların ortasındaki siyah yere çizdiğim tasarımı yaptırmayı düşünüyorum. Ama "insigniteam" logosunun görselini kullanırsam telif hakkı v.s konularında sıkıntı olurmu sizlerden önce onay almak istedim. Eğer bir sıkıntı yok dersenizde tasarım hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ledli kapı eşiği ve logo kullanımı hakkında
Collapse
X
-
Ynt: Ledli kapı eşiği ve logo kullanımı hakkında
farklı bir yazı tipiyle sadece INSIGNIA yazısı veya sadece sticker da çok güzel olur bence.. önce bir denemek gerek foto olarak sonra değerlendirmek gerek
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXEger yapilan urun ticari olarak satilmayacaksa sorun yok
Yorum
-
Arkadaşlar,
Forum olarak logomuzun orjinal şekilde kullanılmasını istiyoruz mümkün olduğunca standartı bozmayalım bu logoyu bizim için tasarlayan cemil abi ve efe muratın katkıları çoktur özellikle cemil abimiz bu konularda çok hassas , sizden de aynı hassasiyeti bekliyoruz .
Bu arada tasarımlarınız çok güzel olmuş araba nın altında insignia team yazan orjinal halini kullanırsanız daha şık ve bizi ifade eder sizde bu şekilde kullanırsanız seviniriz.
http://www.insigniateam.com/forum/in...65261#msg65261
Anlayışınız için teşekkürler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
bunların kablosuz olanları var arkadaşlar. kablo ile uğraşmayın derim ben. aracınızı delmeyin derim kablo geçirmek için.
omsaline diye bir firma var bu işleri yapan, Türkiye nin en büyüklerinden.
nihai çizime karar verip bana dxf veya dwg dosyası gönderebilirseniz, fiyat alırım forum için.
bahsi geçen firmanın tüm lazer kesim işlerini ben yapıyorum, oldukça uygun fiyata alıp size verebilriim.
onlarda farklı renk yok ama bildiğim kadarıyla
Yorum
-
Montajda hiçbir yer delinmeyecekki Emin bey. Renk icimde turuncu ve kirmizi rengin urunu daha canli gosterecegini dusunuyorum, takim logomuzun aynisi olcak tek farkli tarafi benimkinde ilave olarak stop lambasi kirmizi olacak.
Yorum
Yorum