Ynt: İrmscher Panjur
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İrmscher Panjur ;)
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: İnsanyaaaÖncelikle herkese çok teşekkür ederim. kingdragon evet takma işlemi sırasında orjinal panjurun kesilmesi gerekiyor başka türlü olmuyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Kesme işini hiç duymadım, öle olduğunuda sanmıyorum, tampon yerinden sökülür, panjur tırnaklı zaten, eski panjur sökülür, yenisi takılır, tampon yerine tskılır...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzMasallah abi tek eksik app plaka kalmis gibi duruyo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: İnsanyaaaOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Kesme işini hiç duymadım, öle olduğunuda sanmıyorum, tampon yerinden sökülür, panjur tırnaklı zaten, eski panjur sökülür, yenisi takılır, tampon yerine tskılır...
Yorum
-
Güle güle kullanın çok güzel olmuş. Ben odak dinamit sayfasında görmüştüm ama sizin bu resimlerde oradakinden daha bir güzel duruyor, neden bana öyle geldi anlayamadım, jantlardan mı yoksa tampondan mı bilemedim.2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
saol abi jantların ve arabanın yere basılma işlemininde büyük etkisi vardır heralde huh farklı durmasındaki en büyük etken bana göre göze alışılmış klasik opc modifiyesine uymayıp kendi zevkime göre modifiye yapmam oldu.. Ankara'da daha önce hiç görmediğim alpina jantlı insignialar görmeye başladım
Yorum
Yorum