Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İrmscher Panjur ;)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İrmscher Panjur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      Orjinal yazı sahibi: İnsanyaaa
      Öncelikle herkese çok teşekkür ederim. kingdragon evet takma işlemi sırasında orjinal panjurun kesilmesi gerekiyor başka türlü olmuyor.
      Hocam neden kesiliyor ben orasını anlıyamadım ? tamponu sökmemek içinmi orjinal panjur çıkmyormu yerinden ?
      Tampon her türlü sökülüyor kardeş o mecbur neden kesilmediği konusunda da pek bi bilgim yok vallaha irmscher yetkililerinin bunu mantıklı bi şekilde cevaplaması ve hepimizi aydınlatması lazım )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        Kesme işini hiç duymadım, öle olduğunuda sanmıyorum, tampon yerinden sökülür, panjur tırnaklı zaten, eski panjur sökülür, yenisi takılır, tampon yerine tskılır...
        valla başka türlü olmuyor diğer türlü kesmezsen küçük kalıyor panjur irmscherin yanında gelen kılavuzda zaten kesmemiz gerektiği almanca olarak yazıyor orjinal panjur çıkması ankarada yıldızda 250 tl 250 euro verip irmscher panjuru Almanyadan getirtmişim orjinal panjuru kesmişim çok mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
          Masallah abi tek eksik app plaka kalmis gibi duruyo
          app plaka kullanmıyorum kardeşim çünkü polislerin beni durdurmasına hiç tahammül edemiyorum böyle iyi şu anda sadece bakıyorlar yanlarından geçerken

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İnsanyaaa
            Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            Kesme işini hiç duymadım, öle olduğunuda sanmıyorum, tampon yerinden sökülür, panjur tırnaklı zaten, eski panjur sökülür, yenisi takılır, tampon yerine tskılır...
            valla başka türlü olmuyor diğer türlü kesmezsen küçük kalıyor panjur irmscherin yanında gelen kılavuzda zaten kesmemiz gerektiği almanca olarak yazıyor orjinal panjur çıkması ankarada yıldızda 250 tl 250 euro verip irmscher panjuru Almanyadan getirtmişim orjinal panjuru kesmişim çok mu?
            Değil

Yorum

Güle güle kullanın çok güzel olmuş. Ben odak dinamit sayfasında görmüştüm ama sizin bu resimlerde oradakinden daha bir güzel duruyor, neden bana öyle geldi anlayamadım, jantlardan mı yoksa tampondan mı bilemedim.
              2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

saol abi jantların ve arabanın yere basılma işlemininde büyük etkisi vardır heralde huh farklı durmasındaki en büyük etken bana göre göze alışılmış klasik opc modifiyesine uymayıp kendi zevkime göre modifiye yapmam oldu.. Ankara'da daha önce hiç görmediğim alpina jantlı insignialar görmeye başladım

Yorum

Maşallah, jant ve panjur modifiyesi aracınıza çok yakışmış, iyi günlerde kullanın.

Yorum

çok güzel olmuş jant la beraber uyumu da güzel güle güle kullanın
                    Ufuk YAVUZ
                    Servis Müd.

Yorum

çok teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
                      X