Öncelikle herkese çok teşekkür ederim. kingdragon evet takma işlemi sırasında orjinal panjurun kesilmesi gerekiyor başka türlü olmuyor.
Hocam neden kesiliyor ben orasını anlıyamadım ? tamponu sökmemek içinmi orjinal panjur çıkmyormu yerinden ?
Tampon her türlü sökülüyor kardeş o mecbur neden kesilmediği konusunda da pek bi bilgim yok vallaha irmscher yetkililerinin bunu mantıklı bi şekilde cevaplaması ve hepimizi aydınlatması lazım )
Kesme işini hiç duymadım, öle olduğunuda sanmıyorum, tampon yerinden sökülür, panjur tırnaklı zaten, eski panjur sökülür, yenisi takılır, tampon yerine tskılır...
valla başka türlü olmuyor diğer türlü kesmezsen küçük kalıyor panjur irmscherin yanında gelen kılavuzda zaten kesmemiz gerektiği almanca olarak yazıyor orjinal panjur çıkması ankarada yıldızda 250 tl 250 euro verip irmscher panjuru Almanyadan getirtmişim orjinal panjuru kesmişim çok mu?
Kesme işini hiç duymadım, öle olduğunuda sanmıyorum, tampon yerinden sökülür, panjur tırnaklı zaten, eski panjur sökülür, yenisi takılır, tampon yerine tskılır...
valla başka türlü olmuyor diğer türlü kesmezsen küçük kalıyor panjur irmscherin yanında gelen kılavuzda zaten kesmemiz gerektiği almanca olarak yazıyor orjinal panjur çıkması ankarada yıldızda 250 tl 250 euro verip irmscher panjuru Almanyadan getirtmişim orjinal panjuru kesmişim çok mu?
Güle güle kullanın çok güzel olmuş. Ben odak dinamit sayfasında görmüştüm ama sizin bu resimlerde oradakinden daha bir güzel duruyor, neden bana öyle geldi anlayamadım, jantlardan mı yoksa tampondan mı bilemedim.
saol abi jantların ve arabanın yere basılma işlemininde büyük etkisi vardır heralde huh farklı durmasındaki en büyük etken bana göre göze alışılmış klasik opc modifiyesine uymayıp kendi zevkime göre modifiye yapmam oldu.. Ankara'da daha önce hiç görmediğim alpina jantlı insignialar görmeye başladım
Yorum