Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dodge viper
Collapse
X
-
Ynt: dodge viper
Araçta nitro yok diyor, ama yaptığı modifiyeler "iyiki de yokmuş yani" dedirecek cinsten...Bence bu kadar uğraşacağına yıldız tipi pistonlu bir uçak motoru monte etseymiş daha iyi olurmuş, ucuza da denk gelebilirmiş2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
o nasıl bi beygir yaaa okumakta zorlandım senin araban kaç hp 166 seniki 1750 bg yok artık ayıp yaaaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxro nasıl bi beygir yaaa okumakta zorlandım senin araban kaç hp 166 seniki 1750 bg yok artık ayıp yaaa
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: emrezxro nasıl bi beygir yaaa okumakta zorlandım senin araban kaç hp 166 seniki 1750 bg yok artık ayıp yaaa2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
arabası 1750 hp ama şanzıman hala aynı ise, 0- 352 km/h de hiç bir araba geçemez gerçekten bunu
Şanzıman oranlarını az uzatsa bari, aeorodinamik kurallarını zorlayaraktan 600 km/h gibi süratleri dener hiç olmadı ( 1000 lik bugatti 400 yapıyorsa, bu güçle bu araba da yapabilir ).2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
bu araba kesinlikle 400 sınırını geçebilecek bir araç ama aerodinamik yapısı veyron kadar ii değildir, fakat kağıt üzerinde, 600 km gibi bir sürate çıkar, aerodinamik yapısı kötü değil fakat, veyrondaki gibi devasa kanatlar olup aracı yere bastırmazsa, 352 km görmek bile sıkıntı olur şöyle bir düz mantık yapmak istiyorum, bizim araçlar 60 km hızda pati çekebiliyor ve yaklaşık 4 katı hıza çok rahat çıkıyor, bu araç bizim aracın 4 katı hızda pati çekebiliyor, bu da pati çektiği hızın 4 katı bir hız yaparsa: 960 km/s yapabilir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23bu araba kesinlikle 400 sınırını geçebilecek bir araç ama aerodinamik yapısı veyron kadar ii değildir, fakat kağıt üzerinde, 600 km gibi bir sürate çıkar, aerodinamik yapısı kötü değil fakat, veyrondaki gibi devasa kanatlar olup aracı yere bastırmazsa, 352 km görmek bile sıkıntı olur şöyle bir düz mantık yapmak istiyorum, bizim araçlar 60 km hızda pati çekebiliyor ve yaklaşık 4 katı hıza çok rahat çıkıyor, bu araç bizim aracın 4 katı hızda pati çekebiliyor, bu da pati çektiği hızın 4 katı bir hız yaparsa: 960 km/s yapabilir2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
Yorum